View Single Post
Vechi 24.09.2009, 16:46:35
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit Ista nu este un patent nou.

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu prea inteleg care-i problema acestui evreu, banuiesc ca este una josnica, politica, deci falsa si mincinoasa, probabil face valuri numai cu scopul de a cistiga voturi. Daca nu-i convine sa plece in alta tara asa cum o fac multi

Izraelul nu are cum sa functioneze altfel, si pe undeva fac bine ca-i tin la respect pe puturosii de palestinieni si-i indeamna sa treaca la munca nu la intins mina asa cum o fac de secole
fascistii au facut uz de el mult inaintea terioristilor antisemiti arabi. A inventa un articol ca si cum este scris de un evreu/israelian in care sa ponegreasca poporul si tara evreilor,totul fara sa se clipeasca. Uneori, intr`adevar gasesc ca o mina de aur pentru propaganda lor o persoana complicata cu el insus, bolnav mintal sau desamagit din motivele lui si i se scrie un articol de maistrii pe care sarmanu aplica semnatura sa.
Hai sa zicem ca omul este clar si sanatos.Cati sunt ca istia? Pentru "afacerile"lor,li se potriveste la arabi sa dea impresia ca cel putin jumatate din popor cred ca ei.
Israel este o tara democratica si daca-mi vine, pot sa strig in mijlocul strazii ca Primul ministru Beniamin Nataniau este un idiot si nu face doi bani. Nu exista tara araba unde cineva ar avea curajul sa strige la fel la adresa Primului ministru a tarii lui. Pentru mult mai putin, oameni simplu dispar. Nu o data rad cand un arab israelian curagios face critica in public despre guvern si cei din capul lui .Cand aceas persoana este aruncat la inchisoare in Iordania Batut si torturat numai ca in drum spre Meca a spus la cineva ca mustata lui regele Husein (raposatul) nu i se potriveste. Poveste adevarata. Auzita de la acel arab cu care am lucrat impreuna in acei ani.