![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Izraelul nu are cum sa functioneze altfel, si pe undeva fac bine ca-i tin la respect pe puturosii de palestinieni si-i indeamna sa treaca la munca nu la intins mina asa cum o fac de secole |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa zicem ca omul este clar si sanatos.Cati sunt ca istia? Pentru "afacerile"lor,li se potriveste la arabi sa dea impresia ca cel putin jumatate din popor cred ca ei. Israel este o tara democratica si daca-mi vine, pot sa strig in mijlocul strazii ca Primul ministru Beniamin Nataniau este un idiot si nu face doi bani. Nu exista tara araba unde cineva ar avea curajul sa strige la fel la adresa Primului ministru a tarii lui. Pentru mult mai putin, oameni simplu dispar. Nu o data rad cand un arab israelian curagios face critica in public despre guvern si cei din capul lui .Cand aceas persoana este aruncat la inchisoare in Iordania Batut si torturat numai ca in drum spre Meca a spus la cineva ca mustata lui regele Husein (raposatul) nu i se potriveste. Poveste adevarata. Auzita de la acel arab cu care am lucrat impreuna in acei ani.
|
||||
|
||||
![]()
președintele Israelului, Shimon Peres, declara: "Cumpărăm Manhattanul, Ungaria, România și Polonia". Cu tot cu suflete? Ca unii si le-au cam vandut...
Cu noi este Dumnezeu, Intelegeti neamuri si va plecati Caci cu noi este Dumnezeu Last edited by marioad24; 23.10.2009 at 19:58:13. |
|
||||
|
||||
![]()
--președintele Israelului, Shimon Peres, declara: "Cumpărăm Manhattanul, Ungaria, România și
Polonia". Cu tot cu suflete? Ca unii si le-au vandut demult --Eitan Lapidot, avocat israelian, afirma în ziarul "Tel Aviv", difuzat de "Yediot Aharonot", următoarele: "Corupția din România este o boală națională. Cu bani putem pune în scaun pe oricine dorim noi. În România, salariul este un lucru de bază și fiecare are prețul său". Cunosc mai multe cazuri de oameni politici (tradatori politici-tradatori ai Romaniei, ai lui Iisus Hristos, ai Bisericii Ortodoxe). Religia lor? Uzurparea tronului Intaiului Nascut si distrugerea Bisericii Lui!
Cu noi este Dumnezeu, Intelegeti neamuri si va plecati Caci cu noi este Dumnezeu Last edited by marioad24; 23.10.2009 at 20:04:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un adevarat crestin nu poate ura evreii ca si Mantuitorul vostru a fost evreu. Insiri aci prosti cu gust antisemit ieftin care poate face impresie numai la alti ignoranti. Incerci sa tragi teoria antisemita pe meleagurile religii Crestine. Ai cam intarziat,azi desteptii nu mai cumpara asa gogosi. Esti patetic domnule.
|
||||
|
||||
![]()
Nu este vorba de a uri evreii pentru ca arati niste lucruri care exista.Si la voi,padure fara uscaturi nu este.
Aici gasesti afirmatia facuta de acest domn,despre care vorbea marioad24: http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca,totusi,esti nejustificat de incisiv si am vazut asta in mai multe postari ale tale.
Cu siguranta nu poate fi prea placut ca cineva sa iti denigreze poporul,insa,cateodata am impresia ca la capitolul obiectivitate esti deficitar. Evreii sunt si ei oameni intre oameni,ca orisice alt popor,cu bune si mai putin bune. Atunci cand se prezinta si partile mai putin bune ale situatiei,brusc se striga inscenare,antisemitism si totul e luat pe picior de razboi.Gasesti asta normal? Crezi ca daca eu sunt romanca,nu constientizez si partile mai putin roz ale poporului roman sau o sa sar la beregata cuiva care le aduce in discutie? Niciodata nu am crezut in extreme si consider ca adevarul se afla undeva la mijloc in toata aceasta poveste. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evreii din viata mea | cristipuiu | Intamplari adevarate | 100 | 26.11.2011 02:24:19 |
o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane | cristina.c | Generalitati | 5 | 09.04.2010 13:04:38 |
Evreii Mesianici | Danut7 | Generalitati | 0 | 23.01.2010 10:48:28 |
Evreii in Romania. | Evreulcelales | Iudaismul | 2 | 02.10.2009 17:42:50 |
evreii | jezisovi_pivo_nelej | Iudaismul | 28 | 14.07.2009 19:07:27 |
|