View Single Post
Vechi 25.09.2009, 14:43:37
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de unortodox Vezi mesajul
Vezi tu, Condor,

Sectantii au o mare problema si anume mandria spirituala, adica o mare pata pusa pe ochi, care-i impiedica sa vada adevarul.
Vi se pare mandrie faptul ca ne recunoastem greselile si cautam sa le indreptam? In biserica din care fac parte exista si incurajari si spirit autocritic real.

Citat:
0. Eu nu frecventez o biserica eu sunt un madular al Bisericii.
1. Biserica este UNA la fel cum si Dumnezeu este UNUL. Ceea ce aveti voi doar cu numele se cheama biserica.
Biserica lui Hristos este formata din cei care cred in jertfa Sa si pazesc poruncile lui Dumnezeu (ex:Apocalipsa 14:12)
Citat:
2. Melchisedec era oare pastor sau presbiter?
Melhisedec a fost imparat si preot. Singurul care este Preot "dupa randuiala lui Melhisedec", este Domnul Iisus Hristos (Evrei cap.7).
Citat:
3. Dogmele sunt marcaje care ne ajuta sa pastram calea cea dreapta, ne aduc spre libertate si nu ne intepenesc in ele. Poate voua va place sa zburdati ca mieii pe campiile ideilor dar noua nu ne place sa ratacim Calea.
Si, ce faci daca o dogma este gresita? Ai curajul sa recunosti greseal si sa o schimbi? (Ex: la inceput adventistii nu au pazit ziua a saptea, deci incalcau una din cele 10 Porunci cu buna stiinta. au avut curajul sa indrepte aceasta greseala).

Citat:
Ce am vrut sa-ti transmit prin postarea mea este faptul ca voi nu ati facut altceva decat sa intoarceti totul pe dos. V-ati jucat cu sensul Cuvintelor si asta o sa va coste enorm la un moment dat.
Ce am intors pe dos jucandu-ne cu sensul Cuvintelor? Va rog sa dati un exemplu concret (daca se poate, referitor la adventisti).

Citat:
Sincer imi pare foarte rau de voi si astept cu iubire in suflet pentru voi si prietenii mei sectanti sa va intoarceti la sanul lui Dumnezeu.
Ce va face sa credeti ca ne-am indepartat de Dumnezeu?

Citat:
Eu pot intelege prin ce treceti intrucat si eu la inceput am ratacit in erezii sectare dar Dumnezeu mi-a aratat Lumina Sa.
Pe la ce secte ati trecut?

Citat:
Sa te ajute Dumnezeu sa scapi de mandria spirituala.
Stiu ca indrazneala de a combate ceva ce nu ti se pare adevarat este considerata mandrie in randurile ortodocsilor. Noi suntem obisnuiti sa ne exprimam, chiar si in fata preotilor sau pastorilor. Singurul Cuvant pe care nu-l contestam niciodata este Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura).
Reply With Quote