![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi tu, Condor, Sectantii au o mare problema si anume mandria spirituala, adica o mare pata pusa pe ochi, care-i impiedica sa vada adevarul. Daca le arati Soarele ei vor vedea degetul cu care le-ai indicat Soarele, daca le spui ca au intors totul pe dos, iti vor spune ca asa faceau si primii crestini, daca le spui de dogme, iti spun ca esti intepenit in ideologii si daca le spui de Preoti, iti spun ca singurul Preot este IIsus. Pe scurt: 0. Eu nu frecventez o biserica eu sunt un madular al Bisericii. 1. Biserica este UNA la fel cum si Dumnezeu este UNUL. Ceea ce aveti voi doar cu numele se cheama biserica. 2. Melchisedec era oare pastor sau presbiter? 3. Dogmele sunt marcaje care ne ajuta sa pastram calea cea dreapta, ne aduc spre libertate si nu ne intepenesc in ele. Poate voua va place sa zburdati ca mieii pe campiile ideilor dar noua nu ne place sa ratacim Calea. Ce am vrut sa-ti transmit prin postarea mea este faptul ca voi nu ati facut altceva decat sa intoarceti totul pe dos. V-ati jucat cu sensul Cuvintelor si asta o sa va coste enorm la un moment dat. Pot sa va accept la nivel pur uman intrucat toti suntem intr-o comuniune tainica prin Adam, motiv pentru care am multi prieteni sectanti dar nu va pot nicicum accepta teoriile si aberatiile cu care v-au inoculat pastorii vostri ca si cand ati fi fost niste biete oi. Sunteti asemenea lui Pilat care statea in fata Adevarului si intreaba "Ce este adevarul?". Sincer imi pare foarte rau de voi si astept cu iubire in suflet pentru voi si prietenii mei sectanti sa va intoarceti la sanul lui Dumnezeu. Eu pot intelege prin ce treceti intrucat si eu la inceput am ratacit in erezii sectare dar Dumnezeu mi-a aratat Lumina Sa. Sa te ajute Dumnezeu sa scapi de mandria spirituala. Doamne ajuta! |
Tags |
dfgergheg |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|