Este un semn de la El
Doamne-ajuta!
Cum nimic nu e intamplator, eu as retine din cele ce ti s-au intamplat cateva aspecte:
1. Dumnezeu te-a pus intr-o situatie care sa-ti arate ca trebuie sa dedici mai mult timp studiului despre ortodoxie.
2. Acest test te face constienta ca in cazul in care vei avea de a face cu incercari mai grele s-ar putea ca din cauza unor fisuri in intelegerea ortodoxiei sa iei hotarari gresite. Un exemplu foarte "bun" este fratele Condor, care, daca citesti ce a scris si nu cunosti suficient, te poate debusola usor. Pare a avea dreptate, insa, dreptatea fratiei sale nu e si a lui Dumnezeu. Parintele Arsenie Boca spunea despre persoane ca fratia sa ca "se duc in Iad cu Biblia in mana".
3. Cred ca Dumnezeu a vrut sa-ti arate si cat de mult iti lipseste un duhovnic.
4. Incearca si citeste pe acest forum, cat poti, sectiunile despre moaste, mari duhovnici, minuni ale ortodoxiei si despre cele 7 taine.
5. Rabdare
Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|