Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 28.09.2009, 12:05:12
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
asta e atuul vostru ca stiti biblia si ca puteti da citatele cand trebuie
Cunoastem Biblia ca sa nu ne ratacim si sa putem raspunde cu "este scris", impotriva inselatoriilor (exact asa cum faceau Domnul Iisus Hristos si Sfintii Apostoli).

Citat:
lasa ca ma fac eu mare si o sa va "bat " cu armele voastre !
Sa va ajute Dumnezeu sa cercetati Cuvantul Sau, indiferent care va fi motivatia. Eu am auzit de unul care s-a apucat de studiat Sfanta Scriptura, cu gand sa-L desfiinteze pe Hristos. Rezultatul: persoana respectiva a devenit un crestin plin de ravna, care a inceput sa dea multe marturii despre maretia lui Hristos.

Citat:
stiti care e calitatea cea mai de pret a unui bun crestin ? BUNATATEA !!! asa ca ,dc tu,neoprotestantul (vorbind in general) vrei sa ma convingi de ceva ,eu nu ma cert cu tine ,te las sa vorbesti ,pentru ca eu stiu ca D-zeu nu ma va lasa sa pic in cel mai mare pacat : sa ma lepad de credinta mea !
De acord cu dvs.
Crestinism fara dragoste lucratoare fata de Dumnezeu si fata de semeni, este doar o amagire.

Dvs. nu puteti sti despre noi cata vietuire plina de dragoste avem. Nici noi despre dvs. Aici, doar purtam discutii (sper sa fie constructive).