![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ma scuzati eu nu sunt asa citita ca unii ,insa stiu ca diavolul ma ispiteste ,si chiar ma impiedica prin anumiti oameni sa ajung la biserica duminica ,dar cu ajutorul lui Doamne Doamne o sa ma duc in fiecare duminica si o sa ma rog pentru sotul meu ,si pentru toti cei care au incercat sa ma convinga ca ortodoxismul nu e bun,ci ca adventismul e adevarul ! asta e atuul vostru ca stiti biblia si ca puteti da citatele cand trebuie ,iar noi astia mai putin cititi suntem tentati sa zicem : ia uite ce oameni credinciosi ! tz tz tz rusinik ! lasa ca ma fac eu mare si o sa va "bat " cu armele voastre ! stiti care e calitatea cea mai de pret a unui bun crestin ? BUNATATEA !!! asa ca ,dc tu,neoprotestantul (vorbind in general) vrei sa ma convingi de ceva ,eu nu ma cert cu tine ,te las sa vorbesti ,pentru ca eu stiu ca D-zeu nu ma va lasa sa pic in cel mai mare pacat : sa ma lepad de credinta mea !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|