View Single Post
Vechi 28.09.2009, 13:35:22
flegmatic
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
M-au scarbit mesajele astea ale tale privitoare la femei, dar m-am uitat in profil la ce varsta ai (19 ani, student) si... esti scuzabil. Sper ca atunci cand o sa mai cresti, o sa iti vina si mintea la cap, mai exact capacitatea de a patrunde cat de cat si in sensul lucrurilor. Cu o mentalitate ca cea de acum, suferintele vor fi mari candva.
Cred ca desconsideri/devalorizezi femeile pentru ca esti obisnuit doar sa le consumi, nu esti (inca) capabil sa creezi ceva impreuna cu ele. Esti in satdiul de vanator-culegator. Sper sa cunosti si tu o evolutie similara celei sociale, sa ajungi si cultivator si creator de valori.

Cand cunoasti oameni mai in varsta, ai sa vezi ca adesea barbatii sunt cei care suporta mai greu singuratatea si au nevoie de ajutorul femeilor. Barbatii singuri sunt adesea debusolati.
Varsta mea nu are nici o relevanta aici.
nici scarbeala nu e contra argument.

Nu "consum" femeile, am mai spus ca ratiunea mea nu are legatura cu viata personala.
Sunt creator de valori dar in acelasi timp am ciocanul magic gata sa testez valorile prezente in societate.

Ai dreptate ca barbatii au nevoie de femei mai ales la batranete.

Esti doar bulversata de adevar, stiu, cateodata e urat si nu frumos.
Adevarul nu este romantic d-aia femeile nu prea il cunosc.
Reply With Quote