![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nici scarbeala nu e contra argument. Nu "consum" femeile, am mai spus ca ratiunea mea nu are legatura cu viata personala. Sunt creator de valori dar in acelasi timp am ciocanul magic gata sa testez valorile prezente in societate. Ai dreptate ca barbatii au nevoie de femei mai ales la batranete. Esti doar bulversata de adevar, stiu, cateodata e urat si nu frumos. Adevarul nu este romantic d-aia femeile nu prea il cunosc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiai ca misoginii au in realitate o problema nu cu femeile,care mai curand ii intimideaza si ii fac sa se simta frustrati,ci cu ei insisi,cu propriile lor slabiciuni? |
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt misogin, pentru mine ratiunea se bazeaza pe realitatea biologica a sexului feminin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
God,cred ca e horror pentru un tanar de 19 ani sa se gandeasca ca propria lui mama este o prostituata,pentru ca,implicit e femeie si ca orice partenera ar avea,trebuie sa o mituiasca pentru a sta cu el. Brrrr....gata,mi-a ajuns.Eu nu iti mai scriu,ca mi se curbeaza lumina ochilor daca mai citesc din astea. Lumina in minte si suflet iti doresc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atractia sexuala este daca vrei o forma de mituire. Fiecare partener ofera altuia ceva, femeia ofera favoruri sexuale iar barbatul ofera protectie si resurse pentru viata cuplului si a copiilor. Casatoria este forma acceptabila de "prostitutie" in care exista un singur client, sotul. Pentru mine, idea de prostitutie nu implica nici o eticheta de "imoralitate". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti mitui femeia? cred ca ti-e frica sa observi cum se asteapta la barbati sa aiba grija de ele in toate privintele. da ai dreptate ca trendul actual e spre "femeie de cariera". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca e una din cele mai aberante afirmatii citite pe acest forum! dar cand strugurii sunt prea sus, devin acrii ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasa ca mai cresti, mai intalnesti tu femei si s-ar putea sa sa descoperi ca deja isi fac aparitia si in Romania femeile care vor barbati pentru sex, care vor ele favoruri sexuale fara sa ceara protectie sau intretinere, care testeaza ele barbatii si-i folosesc pe post de armasari, si-i lasa oricand gasesc altul mai capabil. Oricum asta se intampla uneori si in viata de familie. Sunt femei care sunt capabile sa castige suficient ca sa-si asigure resursele necesare lor si copiilor, sa-si plateasca protectia si pe deasupra mai intretin si un parazit care nu are oferi decat cel mult favoruri sexuale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Varsta nu e argument, poti fi idiot si la batranete. Nu am zis nicaieri ca femeia are indatoriri, poate sa faca ce vrea. Personal nu-mi pasa. Am mai spus ca unele femei stiu sa-si foloseasca sexualitatea mai bine pentru a-si domina partenerul pentru propriul bine, altele nu. faptul ca femeile sunt capabile sa se intretina tine de modernism care ofera slujbe care nu necesita munca fizica indelungata precum era in trecut unde femeile nu puteau concura cu barbatii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|