View Single Post
Vechi 29.09.2009, 18:30:03
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
Ce va impinge pe voi cei buni,cei ce detineti adevarul sa intrati pe forum ortodox ?
am citit si am citit ,am vazut ca exista crestini ortodoxi care cunosc f bine bibilia (exact ca voi ) ,am vazut ca au rabdarea sa va explice si sa va argumenteze cu citate biblice,dar nu !
nu aveti forum adventist,penticostal etc ? de ce ne invadati ? cumva pentru ca vedeti ca nu aveti biruinta ? nu stiu daca se poate ,dar ar trebbui ca atunci cand iti faci cont sa fi intrebat dc esti crestin ortodox,si dc esti,doar asa sa iti finalizezi contul !
intrati cu forta in viata oamenilor,incercati sa indoctrinati ,si daca nu puteti ne faceti betivi,curvari etc
Dar nu va uitati la voi !
Diavolul va ajuta ! Dar D-zeu e mai puternic ,si ne va ajuta sa ramanem fermi in credinta noastra ! Hai aruncati cu piatra in mine "fratii mei ", crestini adevarati !
Ei draga mea, aici nu suntem in biserica, suntem pe un forum de discutii, nu cred ca ar trebui limitat accesul nimanui , ci doar indepartati cei care aduc jigniri si nu cauta nimic propriuzis
Aici la sectiunea "secte" e normal sa intre si cei in cauza,
Atata timp cat isi sustin ideile si dialogul decurge in limita bunului simt, eu cred ca nu e nicio problema, doar e democratie

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote