Citat:

| 
					În prealabil postat de elenavioletacocos  Ce va impinge pe voi cei buni,cei ce detineti adevarul sa intrati pe forum ortodox ?am citit si am citit ,am vazut ca exista crestini ortodoxi care cunosc f bine bibilia (exact ca voi ) ,am vazut ca au rabdarea sa va explice si sa va argumenteze cu citate biblice,dar nu !
 nu aveti forum adventist,penticostal etc ? de ce ne invadati ? cumva pentru ca vedeti ca nu aveti biruinta ? nu stiu daca se poate ,dar ar trebbui ca atunci cand iti faci cont sa fi intrebat dc esti crestin ortodox,si dc esti,doar asa sa iti finalizezi contul !
 intrati cu forta in viata oamenilor,incercati sa indoctrinati ,si daca nu puteti ne faceti betivi,curvari etc
 Dar nu va uitati la voi !
 Diavolul va ajuta ! Dar D-zeu e mai puternic ,si ne va ajuta sa ramanem fermi in credinta noastra ! Hai aruncati cu piatra in mine "fratii mei ", crestini adevarati !
 | 

Ei draga mea, aici nu suntem in biserica, suntem pe un forum de discutii, nu cred ca ar trebui limitat accesul nimanui , ci doar indepartati cei care aduc jigniri si nu cauta nimic propriuzis
 Aici la sectiunea "secte" e normal sa intre si cei in cauza,
 Atata timp cat isi sustin ideile si dialogul decurge in limita bunului simt, eu cred ca nu e nicio problema, doar e democratie