View Single Post
Vechi 03.10.2009, 22:57:58
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
Revezi-ti, te rog, putin postarile anterioare si recunoste-ti agresivitatea si limbajul cind profetia poetica iti este contrazisa. De asemenea, observa isteria de mahala a celui care te aproba, si de-abia pe urma sa numeri “loviturile sistematice” a celor care spun altfel, desi ar trebui sa fii umil si sa accepti pentru ca aceia chiar au vorbit cu vorbele Mintuitorului si ale sfintilor. Dar daca tu crezi ca simti ortodoxia chiar mai bine decit sfintii, atunci cine oare te-ar putea opri…
Imi cer iertare, sincer.

Am simtit multa pace astazi. Am avut insa o luna cu multe ispite si cu multe incercari. Tensiuni in minte si in inima. Probabil am fost prea obosit atunci cand am scris, desi, crede'ma, niciodata nu am intentionat, catusi de putin, a atinge pe cineva. Cerceteaza mai bine toate postarile si vezi. Nadajduiesc sa nu ai dreptate, insa poate ma insel. Orice este posibil, caci omul inselat nu isi da seama de inselarea in care se afla.

Iarta'ma iarasi. Cui ii place si crede ca se foloseste, sa ia aminte, cine nu, nu pierde nimic.
Nu ma cred un invatator, ci un simplu datator mai departe al unor cuvinte si sfaturi de care eu insumi m'am folosit.

P.S. Un ultim cuvant pentru tine. Tot sincer si tot lipsit de orice tenta de raceala.
Oare se bucura Hristos de numele ID'ului tau ?

Reply With Quote