View Single Post
Vechi 04.10.2009, 23:55:21
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
S-a racit iubirea ,acum vrem sa fim anuntati.Cand eram mica nu mai exista telefon si oamenii se vizitau totusi.
Generozitatea e generozitate ,admir ravna celor trei crestine care au facut acest drum ,eu stau la aprox.200 km.de Targu Bujor ,dar nu m-am gandit sa vizitez pe micuti.
Si noi sa nu criticam faptele bune niciodata ,de oriunde ar veni ele.
Draga Anita! chiar daca esti aproape de Tg.Bujor si pana acum nu ai ajuns acolo, sunt convinsa ca iti vei face timp sa mergi sa-i vezi si sa le transmiti cele mai dragi ganduri din partea noastra copilasilor si tatalui lor. Sa sti Anita draga, ca in aceasta vizita ne-am hotarat in cateva minute sa mergem, nu a fost ceva premeditat, ca sa putem da telefoane, sa intrebam daca suntem binevenite. Noi aveam in plan niste manastiri pe care sa le vizitam, ne-a ajutat bunul Dumnezeu si la chilia parintelui Isutin Pirvu am ajuns in 5 ore nu trei zile cum se spunea ca stam la rand, asa ca seara la ora 9, am primit binecuvantarea parintelui si desi aveam cazarea rezolvata la schitul de maici, ne-am hotarat sa plecam la d-na Dorina acasa, stiind ca vom ajunge pana la 3 dimineata si castigam timp pretios pentru noi.
Am vizitat biserica unde slujeste parintele Adrian, apoi am mers la o manastire draga Dorinei si dupa masa urma sa participam la un sfant maslu.
Intre timp ne-am dat seama ca doar noaptea la 1 aveam tren spre Techirghiol, asa ca am renuntat la Sfantul Maslu si ne-am hotarat sa fugim pana la Tg.Bujor sa-i vedem pe cei mici. Am mers in piata, am umplut portbagajul cu alimente ( ca doar nu puteam sa ne ducem cu mana goala la acesti micuti copilasi ) si am ajuns sa vedem ceea ce am vazut.
M-as bucura tare mult daca as sti ca iti vei face timp sa ajungi pana la copii, ca pe mirelat am intrebat-o daca si-ar face drum pana la ei si spunea ca nu stie daca va ajunge vreodata acolo dar bine ca a promis un ajutor in bani si nu-i lipsita de sfaturi pentru forumisti. Oare daca va trimite bani si contul ar fi gol si nu va sti ce s-au facut cu banii, oare cum se va simti???
Dar hai sa nu criticam faptele bune ale nimanui, bine ai spus!
Te imbratisez draga Anita si incearca sa ajungi la cei mici, cand timpul iti va permite.Doamne ajuta! Cu mult drag, icamilin