Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2009, 22:39:29
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Doamne, ce bine ai ales citatul asta, Dorina !

Chiar stateam si ma gandeam ca mie una nu-mi plac vizitele neanuntate (macar un telefon in avans, din minima politete), si nici nu-mi place sa mi se bage pe gat diverse lucruri de care altii n-au trebuinta, doar ptr ca asa cred ei ca fac milostenie.
Draga mea,
Nu vad cum ar fi putut sa anunte cele doua doamne acea familie tinand cont ca nu au telefon.
S-a racit iubirea ,acum vrem sa fim anuntati.Cand eram mica nu mai exista telefon si oamenii se vizitau totusi.
Eu ma gandeam la altceva citind cele intamplate ,ca ar trebui macar sa incercam sa nu mai pacatuim in mod voit ,ca pacate fara de voie facem cu duiumul.
Generozitatea e generozitate ,admir ravna celor trei crestine care au facut acest drum ,eu stau la aprox.200 km.de Targu Bujor ,dar nu m-am gandit sa vizitez pe micuti.
La fel ,ravna doamnei Nutzy care se putea deranja cu o farfurie de mancare si ii era mult mai comod decat sa isi complice viata cum a facut ea ,alergand sa ajute fara nici o compensatie.
Din acesta intamplare neplacuta cred ca s-au tras niste invataminte de ambele parti.
Doamne ajuta !
Si noi sa nu criticam faptele bune niciodata ,de oriunde ar veni ele.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46