![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vad cum ar fi putut sa anunte cele doua doamne acea familie tinand cont ca nu au telefon. S-a racit iubirea ,acum vrem sa fim anuntati.Cand eram mica nu mai exista telefon si oamenii se vizitau totusi. Eu ma gandeam la altceva citind cele intamplate ,ca ar trebui macar sa incercam sa nu mai pacatuim in mod voit ,ca pacate fara de voie facem cu duiumul. Generozitatea e generozitate ,admir ravna celor trei crestine care au facut acest drum ,eu stau la aprox.200 km.de Targu Bujor ,dar nu m-am gandit sa vizitez pe micuti. La fel ,ravna doamnei Nutzy care se putea deranja cu o farfurie de mancare si ii era mult mai comod decat sa isi complice viata cum a facut ea ,alergand sa ajute fara nici o compensatie. Din acesta intamplare neplacuta cred ca s-au tras niste invataminte de ambele parti. Doamne ajuta ! Si noi sa nu criticam faptele bune niciodata ,de oriunde ar veni ele. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|