Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 05.10.2009, 18:06:23
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Asta in talcuirea dvs. Numai ca Dumnezeu scoate in evidenta singura zi a saptamanii pe care a binecuvantat-o si sfint-o (ziua a saptea). "Dumnezeu a binecuvanta si a sfintit ziua a saptea". Tot acesta zi este inscrisa in piatra de Insusi Dumnezeu.

Va contrziceti cu istoricii ortodocsi:

Arhiereul Calist Botosaneanul, episcop de Arges, in "Istoria bisericeasca" din 1902, pg. 55, declara: "Ziua in care crestinii savarseau cultul lor religios la inceput a fost sambata, mai tarziu duminica,

Singurul care ne poate salva. De aceea nu stirbim meritul Mantuitorului prin inchinari necrestine (la sfinti, fecioare, icoane, oase, etc.).

Daca cititi semnatura mea, vedeti ca la asta ne indeamna si Sfintii Apstoli.
Cand Dumnezeu le-a dat Sabatul evreilor ce le-a zis? Va dau Sabatul asta pentru ca ziua asta am facut-o eu atunci de mult , si e ziua in care Eu m-am odihnit?Nu, nicidecum.
Ci le-a zis va dau Sabatul ca sa va amintiti de ziua in care v-am scos din Egipt.

"Arhiereul Calist Botosaneanul, episcop de Arges, in "Istoria bisericeasca" din 1902, pg. 55, declara: "Ziua in care crestinii savarseau cultul lor religios la inceput a fost sambata, mai tarziu duminica,"

Interesant lucru, uite lista de episcopi ai Argesului : http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4...9Fi_Muscelului

Nu este nici un Calist Botosaneanul.
Iarasi e interesant ca am cautat fraza ta, si culmea ca am gasit-o doar pe forumuri si site-uri non-ortodoxe , de sambatari si in foarte putine linkuri.Nu mai veni cu fraze fabricate te rog frumos.

Alt lucru: Cum va poate salva Iisus in conceptia voastra?