Citat:
Īn prealabil postat de glykys
Numai cei doi sfinti pe care ti i-am dat de exemplu au ajutat si au modelat mult mai suflete decat toti ateii pe care i-a convertit Darwin! La ce documentar te referi?
In alta ordine de idei, am citit candva ca Darwin nici macar nu era ateu: "In cele mai extreme (sic, stiu ca e pleonasm) clipe de indoiala, niciodata nu am fost ateu, in sensul ca as fi tagaduit existenta lui Dumnezeu". Eu nu stiu asta, nici nu ma intereseaza prea tare in ce credea Darwin, dar daca a spus asa, e mare lucru.
|
La documentare creationiste, false si tendentioase, care induc in cei care nu au curiozitatea, cunostintele sau timpul necesare sa se documenteze din surse stiintifice falsa idee ca evolutia prin selectie naturala nu are sustinere si ca e negata uneori chiar de cei ce o promoveaza. Asta, intradevar, ar putea face parte dintr-o conspiratie.
Darwin era credincios pentru ca pe acea vreme procentul ateilor era minuscul. Dar asta nu conteaza, poti crede in orice zeu, in fata evidentelor nu poti sa dai inapoi.
Nu te intereseaza dar e totusi mare lucru :)