Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Are și chiar mult ! Drama vieții noastre , aceasta este adevărata noastră dramă !
|
Suntem la un topic dedicat homosexualității și nu numai ! Cu siguranță între cei ce poartă acest păcat strigător la cer , sunt intelectuali, medici și oameni de bine cum subliniai tu , dar păcatul rămâne păcat și nu unul oarecare . Procentul celor ce pot ajunge în iad , nu-l știu și nu este treaba mea asta . Cel ce toate le va judeca le știe cel mai bine. Un păcat făcut conștient și continuu fără a avea dorința clară de îndreptare , rămâne o grea povară până la sfârșitul vieții de aici. Fac milostenie, donez sânge , ajut pe cel de lângă mine, dar dacă îmi tăvălesc trupul alături de tine în plăceri drăcești , sunt oare iertat de fapta mea ? Nu, nu cred ! Asta ca un exemplu și pot continua. Sunt un hoț notoriu, un criminal chiar și donez sânge, oare sunt iertat de păcatele mele, sau sunt mai puțin vinovat față de un hoț sau un criminal de rând ? Nu, nu cred ! Calea pocăinței , nu are mai multe căi , precum legislația creată de noi oamenii , prevăzută cu portițe de scăpare . Sunt multe de spus, dar un păcat nu poate fi spălat de o faptă bună făcută ocazional, ci el trebuie mărturisit cu multă căință îndreptat în cele din urmă, pentru a ne putea Împărtăși cu Trupul și Sângele Dumnezeului nostru , ca o condiție esențială în posibilitatea mântuirii noastre , o posibilitate doar, dar nu o certitudine . Tot ce este în afarara celor menționate mai sus pot constitui procentul la care făceai referire. Mântuirea nu este obligatorie și nu are legătură cu un număr sau un procent ! Libertatea ne aparține în alegerea drumului dorit sau zonei de călătorie întru veșnicie.