View Single Post
Vechi 12.10.2009, 14:20:43
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

* Topcat...."Nu cred pentru ca nu am de ce, e o ipoteza de care nu am nevoie, vorba cuiva.Si pe Doamne-Doamne cine l-a facut?"

Topcat, imi este foarte mila de tine de sufletul tau care-L cauta pe creatorul sau,dar ce trist, auzind nu intelege si vazand nu pricepe...sufletul Il cauta si mintea Il respinge!
Iti putem explica...pe Doamne-Doamne nu L-a creat nimeni, EL singur este creatorul a tot ce exista in univers...El ESTE ENERGIE NECREATA, IZVORUL TUTUROR ENERGIILOR...!
S-a demonstrat si stiintific prin legea ENTROPIEI in fizica, " la finalul tuturor lucrurilor, tuturor ecuatiilor, exista ceva care "se ascunde" care nu poate fi demonstrat - acel ceva este D-zeu. D-zeu este infinit prin definitie: iubirea Sa este infinita , rabdarea fara margini, puterea de a ierta fara limite, intelepciunea si stiinta fara sfarsit, cunoasterea nu are limite.Daca gandirea si puterea omeneasca sunt limitate, asta nu inseamna ca ceea ce
d-voastra nu cunoasteti sau nu puteti intelege nu exista!
Este pacat si trist, ca D-zeu insista sa vi se faca cunoscut pt.dorirea sufletului - dvs,altminteri nu ati cauta , nu ati intreba, - iar mintea d-vaostra, nu vede, nu pricepe, nu intelege sau si mai trist NU VREA SA VADA , SA INTELEAGA, etc., vi se face un dar...CREDINTA, prin revelatie, prin lumina, dar intunericul din sufletul dvs. nu se lasa patruns!
D-zeu sa va lumineze, sa va faca sa-L cunoasteti, sa-L iubiti! EL oricum va iubeste neconditionat, enorm, fara limite si VA ASTEAPTA!
Reply With Quote