Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2009, 14:20:43
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

* Topcat...."Nu cred pentru ca nu am de ce, e o ipoteza de care nu am nevoie, vorba cuiva.Si pe Doamne-Doamne cine l-a facut?"

Topcat, imi este foarte mila de tine de sufletul tau care-L cauta pe creatorul sau,dar ce trist, auzind nu intelege si vazand nu pricepe...sufletul Il cauta si mintea Il respinge!
Iti putem explica...pe Doamne-Doamne nu L-a creat nimeni, EL singur este creatorul a tot ce exista in univers...El ESTE ENERGIE NECREATA, IZVORUL TUTUROR ENERGIILOR...!
S-a demonstrat si stiintific prin legea ENTROPIEI in fizica, " la finalul tuturor lucrurilor, tuturor ecuatiilor, exista ceva care "se ascunde" care nu poate fi demonstrat - acel ceva este D-zeu. D-zeu este infinit prin definitie: iubirea Sa este infinita , rabdarea fara margini, puterea de a ierta fara limite, intelepciunea si stiinta fara sfarsit, cunoasterea nu are limite.Daca gandirea si puterea omeneasca sunt limitate, asta nu inseamna ca ceea ce
d-voastra nu cunoasteti sau nu puteti intelege nu exista!
Este pacat si trist, ca D-zeu insista sa vi se faca cunoscut pt.dorirea sufletului - dvs,altminteri nu ati cauta , nu ati intreba, - iar mintea d-vaostra, nu vede, nu pricepe, nu intelege sau si mai trist NU VREA SA VADA , SA INTELEAGA, etc., vi se face un dar...CREDINTA, prin revelatie, prin lumina, dar intunericul din sufletul dvs. nu se lasa patruns!
D-zeu sa va lumineze, sa va faca sa-L cunoasteti, sa-L iubiti! EL oricum va iubeste neconditionat, enorm, fara limite si VA ASTEAPTA!
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 14:31:24
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Topcat, imi este foarte mila de tine de sufletul tau care-L cauta pe creatorul sau
Iti multumesc pentru compasiune, dar te inseli, eu nu-mi caut creatorul, voi faceti asta
Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
S-a demonstrat si stiintific prin legea ENTROPIEI in fizica, " la finalul tuturor lucrurilor, tuturor ecuatiilor, exista ceva care "se ascunde" care nu poate fi demonstrat - acel ceva este D-zeu. D-zeu este infinit prin definitie: iubirea Sa este infinita , rabdarea fara margini, puterea de a ierta fara limite, intelepciunea si stiinta fara sfarsit, cunoasterea nu are limite.
Nu au legatura demonstratiile fizice sau matematice cu Dzeu. Nu inseamna ca daca am demonstrat ca nu vom gasi niciodata intregul adevar, acel ceva, care se micsoreaza din ce in ce mai mult este Dzeu, o entitate rationala. Si, mai mult, infinit de bun sau rabdator sau cum doresti sa ii mai spui.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
Focul iadului Profetul de carton Secte si culte 500 29.12.2012 16:49:09
Socant: avem dovada existentei iadului! Florin-Ionut Alte Religii 11 11.11.2010 17:08:08
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01