Citat:
În prealabil postat de ghemis
Uite,iarasi scrii ce scrii dupa cum iti dicteaza mintea si la urma vii cu o fraza care ar trbuie sa te faca sa reflectezi mai adanc.Toti vom ajunge la Judecata.Frate Ionut,in vesnicie nu mai sant veacuri si alte veacuri cu posibilitati de pocainta si indreptare(invatatura bisericii ortodoxe).La sfarsitul veacului(timpului nostru) se termina totul,incepe vesnicia fericita sau chinuita.Expresia vecii vecilor este egala cu vesnicia.Iarta-ma frate dar ceea ce spui tu sunt ierezii, neconforme cu invatatura ortodoxa.E bine ca-ti pui intrebari dar tot la fel de bine este sa cauti raspunsul in invatatura sf.parinti.
|
Postul de mai sus e un gand, o presupunere, o simpla idee. Nu am afirmat ca asa va fi de vreme ce nimeni nu stie ce va fi dupa Judecata. Nici macar ingerii! Aici suntem pe un forum si ne dam cu parerea care si cum se pricepe...
Acum te rog frumos sa vii cu niste linkuri de la acei Sfinti Parinti pe care ii tot invoci, sa vad si eu clar cine scrie ca focul Iadului va arde la propriu, viermii rod si tartarul e mai rece ca zero absolut. Deocamdata suntem la faza parerea ta versus parerea mea, exceptand postarea
34.
Citeste inca o data si judeca ce scrie in povestea postata de tine:
Eu insa am fost coplesit peste tot de acest vierme atat de rau,care se tara prin toate madularele mele si-mi rodea intr-un chin nespus de ingrozitor toate madularele dinlauntrul meu,iesind cand prin gura,cand prin urechi ori pe nas si apoi se intorcea iar inauntru.Dumnezeu mi-a dat putere asupra lui,asa incat puteam sa-l iau in mana si sa-l intind.
PS: ma risc sa ma fac vinovat de ceea ce numesti tu slava desarta in ideea ca poate unii dintre necredinciosii care ne viziteaza isi vor schimba opinia negativa despre ortodoxie.