![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acum te rog frumos sa vii cu niste linkuri de la acei Sfinti Parinti pe care ii tot invoci, sa vad si eu clar cine scrie ca focul Iadului va arde la propriu, viermii rod si tartarul e mai rece ca zero absolut. Deocamdata suntem la faza parerea ta versus parerea mea, exceptand postarea 34. Citeste inca o data si judeca ce scrie in povestea postata de tine: Eu insa am fost coplesit peste tot de acest vierme atat de rau,care se tara prin toate madularele mele si-mi rodea intr-un chin nespus de ingrozitor toate madularele dinlauntrul meu,iesind cand prin gura,cand prin urechi ori pe nas si apoi se intorcea iar inauntru.Dumnezeu mi-a dat putere asupra lui,asa incat puteam sa-l iau in mana si sa-l intind. PS: ma risc sa ma fac vinovat de ceea ce numesti tu slava desarta in ideea ca poate unii dintre necredinciosii care ne viziteaza isi vor schimba opinia negativa despre ortodoxie.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 18:01:34 |
| Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 17:49:09 |
| Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 18:08:08 |
| O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 21:58:01 |
|
|