View Single Post
Vechi 16.10.2009, 23:09:55
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Doamna Laura Schepsis, si eu sunt pentru ora de religie din liceu, sa nu ma intelegeti gresit. Va inteleg foarte bine punctul de vedere. ramasesem marcata de o experienta neplacuta din liceu, atata tot. De altfel, constat ca se incearca eliminarea din scoala a cat mai multor posibilitati de referinta si indobitocirea populatiei... Ati expus foarte bine si foarte frumos criza de valori a tinerilor de azi, incat ma simt datoare sa va daruiesc, la randul meu, un articol minunat, pe o tema oarecum adiacenta, al unuia dintre marii mei dascali, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca alaturi de dreptii Lui!

http://www.ziarullumina.ro/articole%...ufletului.html
Doamne-ajuta!

Iertare. Stiu ca sunteti pentru prezenta religiei in scoala. Am scris ca si cum discutam fara sa ne contarzicem. Mi-a fost teama ca se va intelege ca va contrazic si e doar vina mea pentru ca nu am incercat sa fiu mai clar.

Ma numesc Laurentiu. Cand am intrat pe forum Laurentiu nu era disponibil si atunci am dat numele de mail de la serviciu: laurschepsis@... firma unde lucrez se numeste Schepsis. Nu a fost o aroganta.

Multumesc pentru link. A fost o bucurie sa aflu o fire aleasa precum a domnului profesor doctor Dan Slușanschi.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote