19.10.2009, 14:30:19
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Rugăminte !
Citat:
În prealabil postat de Fani71
Ei, cristi, chiar m-am schimbat eu si de cand am inceput sa scriu pe forum?
Cine stie ce influente oi avea, dar eu incerc sa redau invatatura ortodoxa asa cum am inteles-o eu. Nu zic ca-s infailibila.
Orcium, ce am scris pe aici a fost mai mult o reactie la spusele unora care prea vor sa vada semne in toate. Am spus ca ar trebui sa fim mai discreti si atenti la gasirea acestor semne si mai ales sa le cautam pentru noi, nu pentru altii. Nu am spus ca ele nu exista.
Si tocmai, Dumnezeu stie de ce lasa sa sufere pe unul si de ce il lasa sa moara mai devreme. Nu noi. Noi putem vorbi in principiu, putem avea niste idei, dar nu cred ca avem dreptul sa le aplicam prea usor la altii.
Spune, ce este neoprotestant sau liberal in ceea ce am spus?
Citeste ce mai scriu unii autori ortodocsi despre acest subiect, autori necontestati, si o sa vezi ca nu vorbesc chiar asa diferit de mine.
|
Ca drept răspuns, dragă Fani, te rog frumos să citești articolul semnat de Adrian Cocoșilă : "Dumnezeu ne mai poartă de grijă ?". Îl găsești pe sait , și a fost postat astăzi . Sincer mi-a mers la inimă ! Să fi binecuvântată ! +