Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2009, 13:29:25
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
<< Când se mândrește necredinciosul , se aprinde săracul ; se prind în sfaturile pe care le gândesc >> . . . . << Domnul cercetează pe cel drept și pe cel necredincios ; iar pe cel ce iubește nedreptatea îl urăște sufletul Său. Va ploua peste păcătoși lațuri , foc și pucioasă ; iar suflare de vifor este partea paharului lor >> , . . . << Căci, atunci când se ridică sus oameni de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni. >>
Cu toată simpatia și respectul pentru Fani, remarc influența "occidentală" unde viețuiește de ceva timp. Fani dragă , Ortodoxia ta devine pe zi ce trece mult prea liberală și are un iz neo protestant . Te rog să mă ierți, dar asta simt , asta scriu ! << De la fața Ta judecata mea să iasă, ochii mei să vadă cele drepte >> Așa să ne ajute Dumnezeu ! +
Ei, cristi, chiar m-am schimbat eu si de cand am inceput sa scriu pe forum?
Cine stie ce influente oi avea, dar eu incerc sa redau invatatura ortodoxa asa cum am inteles-o eu. Nu zic ca-s infailibila.
Orcium, ce am scris pe aici a fost mai mult o reactie la spusele unora care prea vor sa vada semne in toate. Am spus ca ar trebui sa fim mai discreti si atenti la gasirea acestor semne si mai ales sa le cautam pentru noi, nu pentru altii. Nu am spus ca ele nu exista.
Si tocmai, Dumnezeu stie de ce lasa sa sufere pe unul si de ce il lasa sa moara mai devreme. Nu noi. Noi putem vorbi in principiu, putem avea niste idei, dar nu cred ca avem dreptul sa le aplicam prea usor la altii.

Spune, ce este neoprotestant sau liberal in ceea ce am spus?
Citeste ce mai scriu unii autori ortodocsi despre acest subiect, autori necontestati, si o sa vezi ca nu vorbesc chiar asa diferit de mine.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cimitirele, clinici duhovnicesti parasite consthantin Intrebari utilizatori 4 12.10.2011 16:39:40
Scrisorile in lant idealist Generalitati 3 10.06.2010 00:47:14
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 43 30.04.2010 11:33:10
Sa nu ne impotrivim celui rau ancah Generalitati 44 18.12.2006 22:07:37