Subiect: Pacatul
View Single Post
Vechi 23.10.2009, 20:02:02
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Intradevar Lavinia, sa nu crezi ca repararea unei situatii dificile in viata se va manifesta prin bucurii, si o succesiune de clipe fericite si de beatitudine.
Nu, o mizerie care necesita curatenie se face de catre Dumnezeu tot printr-un proces deseori neplacut de curatire a locului de mizerie si acest proces nu este dragut!

Duhovnicul meu a simtit ceva foarte clar manifestindu-se in jurul nostru mai ales dupa ce a citit si rugaciunile de exorcizare ale Arhanghelului Mihail!
Andrei, eu stiu ca mirenii nu pot citi Moliftele SF.Vasile!Nici toti preotii nu le citesc!!!Am umblat prin multe manastiri, am citit zic eu..suficient pe aceasta tema.Am avut duhovnici din 2 manastiri ortodocse supercunoscute ...dar nici pe departe asa ceva.
Uite, eu nu pot citi nici toti psalmii..(doar primele 8 si utimele 5 catisme-si exista topic pe aceasta tema).
Eu sunt un biet om, ce bare-mi incearca sa se informeze corect...caci daca-i vorba de traire, sunt varza.
Nu postez aceste lucruri de dragul de a ma baga in seama, ci sincer m-a cutremurat mult ce am citit!

Doamne-Ajuta!
Reply With Quote