Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Intradevar Lavinia, sa nu crezi ca repararea unei situatii dificile in viata se va manifesta prin bucurii, si o succesiune de clipe fericite si de beatitudine.
Nu, o mizerie care necesita curatenie se face de catre Dumnezeu tot printr-un proces deseori neplacut de curatire a locului de mizerie si acest proces nu este dragut!
Duhovnicul meu a simtit ceva foarte clar manifestindu-se in jurul nostru mai ales dupa ce a citit si rugaciunile de exorcizare ale Arhanghelului Mihail!
|
Andrei, eu stiu ca mirenii nu pot citi Moliftele SF.Vasile!Nici toti preotii nu le citesc!!!Am umblat prin multe manastiri, am citit zic eu..suficient pe aceasta tema.Am avut duhovnici din 2 manastiri ortodocse supercunoscute ...dar nici pe departe asa ceva.
Uite, eu nu pot citi nici toti psalmii..(doar primele 8 si utimele 5 catisme-si exista topic pe aceasta tema).
Eu sunt un biet om, ce bare-mi incearca sa se informeze corect...caci daca-i vorba de traire, sunt varza.
Nu postez aceste lucruri de dragul de a ma baga in seama, ci sincer m-a cutremurat mult ce am citit!
Doamne-Ajuta!