View Single Post
Vechi 28.10.2009, 22:30:59
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Question

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Eu am aflat recent ca femeia intra in altar cind se sfinteste o biserica.
Buna seara frati si surori
Am o mica problema ...mama mea nu intelege de ce femeia nu are voie in Sf Altar si se poarta chiar nefiresc uneori neintelegand asta deloc,eu personal ma gandesc ca stie Dumnezeu mai bine de ce nu avem voie si imi este suficient nu simt nevoia de argumente eu accept aceasta stare ...ce ii pot spune mamei mele care este chiar considerata o Sfanta de cei ai casei si in mod clar nu ma aproba pe mine in nimic ,dar eu vreau totusi sa o ajut sa inteleaga...
Exista clar unele scrieri vechi prin care femeia chiar avea voie acolo? si apoi a fost retrasa voia... ea sustine ca a citit mult si o cred...doar ca eu nu stiu ce carti citeste ea si de unde se inspira ,tinde sa imi vorbeasca si despre nu stiu ce conspiratii ale Vaticanului ...devine uneori chiar suparator pentru mine de ce cu atata ardoare sustine niste chestiuni scrise intr-o carte publica pe care Vaticanul clar nu o recunoaste ,,,in fine ajutati-ma va rog frumos sa ii dau un raspuns pe masura ,ma iertati daca nu ma fac inteleasa ...
Va doresc sa aveti ce Domnul isi doreste pentru voi !
PS : Spor duhovnicesc
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote