Citat:
În prealabil postat de ory
Eu vreau sa reamintesc ceea ce ma intriga de ceva vreme, faptul ca nu-si posteaza si fotografii, mai ales cei mai vechi care si-au format oarecare prietenii sau atentii sistematice din partea celorlalti . Exista si optiunea pentru album privat pentru ca aceste fotografii sa poata fi vazute doar de cei din lista de prieteni...daca sunt pretinsi chiar prieteni.
Nu inteleg de ce atata mister, de ce atata ascunzis si tacere...Foarte mult ar insemna sa stim in imaginatia noastra cu cine discutam si colaboram. Ce avem, de fapt, de ascuns ?
Si tot atat de tare, nu inteleg de ce-si ascund fata cei care-L Marturisesc pe Dumnezeu ? Le este rusine ?...caci, motive plauzibile in acest sens, nu prea gasesc.
Deci, exista optiunea albumului privat, fapt care poate determina prin presupusa incredere ce o pretindem, cumva, fata de cei din lista de prieteni, o mai reala colaborare.
|
Draga Ory, in spiritul celor postate de tine aici, imi permit sa te intreb de ce nu mi-ai raspuns la cele 2 mesaje private pe care ti le-am trimis. Si ca sa nu creada ceilalti forumisti ca te-am insultat cumva sau mai stiu eu ce, precizez ca nu-ti cerusem decat sa-mi trimiti, daca vrei, fireste, o poza mai veche postata de tine intr-un album (cu o icoana filipineza).
Multumesc anticipat pentru raspuns (daca va fi unul).
Doamne ajuta!