Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2009, 22:53:54
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb Casa de piatra!

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Pentru mine nu s-a slabit nici o relatie. Dimpotriva, adancesc aceste relatii.

glkys, nu am mai postat in aceste zile pentru ca am fost in pelerinaj la Sfantul Dimitrie, iar windorin (unul din prieteni) este plecat cateva zile - s-a casatorit.
Multumim, Costel, pentru veste!

Domnul sa vegheze peste casa lor in tot ceasul!

Last edited by LapetiteMoc; 27.10.2009 at 22:55:58.
Vechi 29.10.2009, 04:37:30
mirelat
Guest

Implicit

da, eu sper ca acest forum sa nu devina cu totul penibil, cum au ajuns sa fie unele topice tinute in top aiurea in tramvai.
Vechi 29.10.2009, 17:12:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Mirela draga, incearca sa nu te mai superi pentru fleacuri, caci viata si asa e plina de probleme. Si apoi in curand va fi si ziua ta, si atunci si tie iti vor fi trimise urari de bine,flori si prajituri, care mai de care...
Si uite asa, ne mai descretim si noi fruntile!
Dar ce e cu topul topicurilor, ca nu stiu sa existe asa ceva?!? Orice mesaj nou aduce un topic pentru scurta perioada pe primul loc...
Vechi 29.10.2009, 18:22:35
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit da

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
da, eu sper ca acest forum sa nu devina cu totul penibil, cum au ajuns sa fie unele topice tinute in top aiurea in tramvai.
Da Mirela asa cred si eu viata e scurta hai sa ne mai descretim fruntile cum zice si Anca, si apoi pregateste parcarea ca am sa-ti trimit si tie o masinuta sau poate dau o fuga pina la NY nu sint asa departe de tine.
Love- Vassy
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Vechi 30.10.2009, 03:59:57
mirelat
Guest

Implicit

de ziua mea cand o fi, chiar va rog sa nu faceti vreun circ. prefer cateva cuvinte sincere pe mp (de la cine ma cunoaste si ma are la inima).
Vechi 30.10.2009, 15:35:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
de ziua mea cand o fi, chiar va rog sa nu faceti vreun circ. prefer cateva cuvinte sincere pe mp (de la cine ma cunoaste si ma are la inima).
Avand in vedere ca unii nici nu si-au spus data nasterii, e normal sa tinem cont de dorint ta, Mirela.
Vechi 30.10.2009, 17:23:37
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Sunt intru totul de acord cu Mirela. acest aspect s-a discutat si pe networkul de la serviciul meu.
Nimeni nu doreste sa citeasca intr-una mesaje de multumiri pentru una si alta, IN PUBLIC, care de fapt sunt facute sa atraga atentia( ca deh, uitati si la mine ce pot sa fac si cite poze stiu sa cut/paste!), ci doar pe privat cum este si normal sa se faca, discret si decent.

Sa nu fim ca fariseii care-si fac crucioaie gigantice in public ca sa arate ce mari credinciosi si simtiti sunt ei!
Un adevarat circ!

Voi in mod normal cind felicitati pe cineva la telefon, iesiti pe balcon si va aplecati peste balustrada cu receptorul ca sa auda toata strada cit de "ocupati" sunteti?
..sau ridicati tonul in autobuze?
Vechi 30.10.2009, 22:32:27
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Voi in mod normal cind felicitati pe cineva la telefon, iesiti pe balcon si va aplecati peste balustrada cu receptorul ca sa auda toata strada cit de "ocupati" sunteti?
..sau ridicati tonul in autobuze?
Da, recunosc, ca in mod normal vorbesc foarte tare si mult in asemenea ocazii... M-ai prins, Andrei!
Tot incerc sa ma indrept, dar degeaba!
Vechi 31.10.2009, 05:58:28
mirelat
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Avand in vedere ca unii nici nu si-au spus data nasterii, e normal sa tinem cont de dorinta ta, Mirela.
nu vad ce legatura are una cu alta, dar multumesc de intelegere.
Vechi 01.11.2009, 14:49:35
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Eu vreau sa reamintesc ceea ce ma intriga de ceva vreme, faptul ca nu-si posteaza si fotografii, mai ales cei mai vechi care si-au format oarecare prietenii sau atentii sistematice din partea celorlalti . Exista si optiunea pentru album privat pentru ca aceste fotografii sa poata fi vazute doar de cei din lista de prieteni...daca sunt pretinsi chiar prieteni.
Nu inteleg de ce atata mister, de ce atata ascunzis si tacere...Foarte mult ar insemna sa stim in imaginatia noastra cu cine discutam si colaboram. Ce avem, de fapt, de ascuns ?
Si tot atat de tare, nu inteleg de ce-si ascund fata cei care-L Marturisesc pe Dumnezeu ? Le este rusine ?...caci, motive plauzibile in acest sens, nu prea gasesc.
Deci, exista optiunea albumului privat, fapt care poate determina prin presupusa incredere ce o pretindem, cumva, fata de cei din lista de prieteni, o mai reala colaborare.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07