![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa vegheze peste casa lor in tot ceasul! Last edited by LapetiteMoc; 27.10.2009 at 22:55:58. |
|
|||
|
|||
![]()
da, eu sper ca acest forum sa nu devina cu totul penibil, cum au ajuns sa fie unele topice tinute in top aiurea in tramvai.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirela draga,
![]() ![]() Si uite asa, ne mai descretim si noi fruntile! ![]() Dar ce e cu topul topicurilor, ca nu stiu sa existe asa ceva?!? Orice mesaj nou aduce un topic pentru scurta perioada pe primul loc... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Love- Vassy ![]()
|
|||
|
|||
![]()
de ziua mea cand o fi, chiar va rog sa nu faceti vreun circ. prefer cateva cuvinte sincere pe mp (de la cine ma cunoaste si ma are la inima).
|
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere ca unii nici nu si-au spus data nasterii, e normal sa tinem cont de dorint ta, Mirela.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt intru totul de acord cu Mirela. acest aspect s-a discutat si pe networkul de la serviciul meu.
Nimeni nu doreste sa citeasca intr-una mesaje de multumiri pentru una si alta, IN PUBLIC, care de fapt sunt facute sa atraga atentia( ca deh, uitati si la mine ce pot sa fac si cite poze stiu sa cut/paste!), ci doar pe privat cum este si normal sa se faca, discret si decent. Sa nu fim ca fariseii care-si fac crucioaie gigantice in public ca sa arate ce mari credinciosi si simtiti sunt ei! Un adevarat circ! Voi in mod normal cind felicitati pe cineva la telefon, iesiti pe balcon si va aplecati peste balustrada cu receptorul ca sa auda toata strada cit de "ocupati" sunteti? ..sau ridicati tonul in autobuze? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Tot incerc sa ma indrept, dar degeaba! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu vreau sa reamintesc ceea ce ma intriga de ceva vreme, faptul ca nu-si posteaza si fotografii, mai ales cei mai vechi care si-au format oarecare prietenii sau atentii sistematice din partea celorlalti . Exista si optiunea pentru album privat pentru ca aceste fotografii sa poata fi vazute doar de cei din lista de prieteni...daca sunt pretinsi chiar prieteni.
Nu inteleg de ce atata mister, de ce atata ascunzis si tacere...Foarte mult ar insemna sa stim in imaginatia noastra cu cine discutam si colaboram. Ce avem, de fapt, de ascuns ? Si tot atat de tare, nu inteleg de ce-si ascund fata cei care-L Marturisesc pe Dumnezeu ? Le este rusine ?...caci, motive plauzibile in acest sens, nu prea gasesc. Deci, exista optiunea albumului privat, fapt care poate determina prin presupusa incredere ce o pretindem, cumva, fata de cei din lista de prieteni, o mai reala colaborare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|