View Single Post
Vechi 02.11.2009, 16:36:35
monicapotop monicapotop is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
De mare folos este in asemenea cazuri, Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana. Sfintii Nicolae, Nectarie si Stelian de asemenea sunt de mare ajutor in astfel de cazuri. Eu stiu si un cuplu care se bucura de copii datorita ajutorului parintelui Gabriel Nicu. Am mai scris despre acest lucru. Inainte de a trece la cele vesnice, Parintele i-a dat unei doamne care era aproape convinsa ca nu mai poate avea copii niste daruri ce pareau ciudate: o rosie si apoi un castravete, spunandu-i cu umor ca, poate, pofteste. A nascut mai intai o fata (rosia) si apoi un baiat (castravetele). Dumnezeu sa va ajute.
multumesc frumos de raspuns. in toti acesti ani de cand ne dorim bebe am citit si citim acatiste, uneori ce ne da dea parintele, alteori mai adaugam si noi ce credeam de cuviinta. nu am reusit sa ne gasim un duhovnic pentru sufletul nostru. parintele de la biserica din cartier care ne stie necazul si ne mai intreaba cum suntem si cam atat. am mers de multe ori la Nicula, la icoana Maicii Domnului sa ne rugam. cred ca sentimentele de tristete si amaraciune provin din faptul ca nu ma pot impaca cu gandul de a nu avea copii. e greu cand cei din jur numai lucrul acesta ma intreaba.
Reply With Quote