Citat:
În prealabil postat de monicapotop
buna, ma numesc monica si sunt casatorita cu sotul meu de 4 ani jumatate. el este sufletul meu, ne cunoastem de cand eram copii si practic am crescut impreuna. necazul meu amar e ca nu putem avea copii. sotul a trecut printr-o operatie de un an si desi medicii ne dau putine sanse pentru a face copii, repectiv prin inseminare tot nu am reusit.
ne rugam seara de seara la bunul Dumnezeu sa se indure de noi. Nu stiu...as muri sa am o viata fara copii. Am cheltuit foarte mult pe medicamente si analize si tot felul si Dumnezeu ne-a scos in cale si oameni buni si mai putini buni. Stiu ca nu sunt raspunsuri de dat, dar durerea e foarte mare pentru amandoi si la 30 ani ni-e greu sa ne impacam cu ideea ca nu vom avea copii.
|
De mare folos este in asemenea cazuri, Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana. Sfintii Nicolae, Nectarie si Stelian de asemenea sunt de mare ajutor in astfel de cazuri. Eu stiu si un cuplu care se bucura de copii datorita ajutorului parintelui Gabriel Nicu. Am mai scris despre acest lucru. Inainte de a trece la cele vesnice, Parintele i-a dat unei doamne care era aproape convinsa ca nu mai poate avea copii niste
daruri ce pareau ciudate: o rosie si apoi un castravete, spunandu-i cu umor ca, poate, pofteste. A nascut mai intai o fata (rosia) si apoi un baiat (castravetele). Dumnezeu sa va ajute.