Citat:
În prealabil postat de Dex53
iti recomand "Inchisoarea noastra cea de toate zilele" de Ion Ioanid, ca sa intelegi ororile comunismului din anii 50' si prigonirea crestinilor ( si asta o recunosc eu, care sunt ateu)
|
Stalin si Lenin au omorat impreuna cam 60 milioane de rusi. Ion Ioanid scrie despre ororile COMUNISMULUI, nu indeamna la ura impotriva taranului din Siberia care daca-l intrebi nu stie nici unde e Moscova pe harta, dara mite Romania, Cehia etc. Tu urasti pe rusi, dar rusii pe cine sa urasca pentru cat au avut de suferit din cauza comunismului?? Citeste ce scrie Paul Goma pe site-ul sau despre ocuparea Basarabiei in '40.
Esti o victima a propriei ignorante. TOATE tarile/monarhiile au incercat pe parcursul istoriei sa se extinda. Nu stiu de vre-o extindere sa se fi facut pasnic. Poate doar uniri cu drepturi egale. Dar extinderi peste alte etnii/nationalitati sau facut intotdeauna cu varsare de sange. Faptul ca rusii au reusit sa obtina in 1812 Basarabia la un restaurant mi se pare "finesse diplomatique".
Interesant mi se pare si faptul ca turcii au facut infinit mai mult rau acestui popor si totusi pe ei nu-i uraste nimeni. De ce? Pentru ca nu a avut nimeni interesul sa manipuleze prostimea impotriva lor!