Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2009, 07:43:16
Dex53 Dex53 is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Oare se poate compara insusirea unor bunuri de la populatia noastra cu crimele comise pe front si prin sate si orase timp de 3 ANI alaturi de fascistii care omorau tot ce prindeau?

Mai gindeste-te un pic dexule!

Ce ai fi vrut , dupa ce distrugi infrastructura si le omori familiile sa vina la tine cu flori si zimbete?
Ai fi vrut sa nu te trimita inapoi la munca pentru a repara ce ai stricat?
Aroganta unora este chiar strigatoare la cer!

50 de ani negrii?..eu nu cred ca pentru MAJORITATEA POPORULUI au fost chiar negrii
Oare tu faci parte dintre nobilimea care ar fi primit oricum o educatie si ar fi avut o casa?
Nu cred!.. aia erau o mina de oameni care-si bateau joc si nu le pasa de restul populatiei analfabete si ignorante

Cred ca daca nu venea cineva cu o gindire globala de ajutorare a INTREGII populatii a Romaniei, tu SI MILIOANE DE alti conationali ai fi alergat cu nuiaua dupa caprite mioritice, sau nu te-ai fi nascut deloc sau mureai de boli a saracului si nu cred ca ai fi locuit la bloc ci in bordee de lut...si eu poate la fel, as fi pazit vacile si greblam balegarul toata viata prin minastiri bogate, ca un analfabet ce eram, nu zic nu!
pai stai putin Andrei. pe 23 august 1939 "sfintii rusi" nu erau deloc inversunati impotriva fascistilor, ba chiar se pupau pe gura cu ei. (pactul Ribentropp-Molotov) si in urmatorul an au impartit Europa de est intre ei. pe 1 septembrie, nemtii au atacat Polonia, pe 17 prietenii lor rusii i-au atacat pe polonezi din est.

sa nu uitam cum porcii rusnaci au ocupat tarile baltice sau cum au tabarat peste finlandezi, totul in baza acordului cu fascistii.

Apoi in iunie 40 rusii ne-au dat un ultimatum, prin care ne-au obligat sa evacuam Basarabia. guvernul a fost nevoit sa accepte. hoarda ruseasca a intrat pe teritoriul nostru. 60000 DE SOLDATI CE NU AU APUCAT SA TREACA PRUTUL AU FOST DATI DISPARUTI, PRINSI SI DEPORTATI IN SIBERIA!!!
si asta este doar o parte din tragedie. sute de mii de oameni au fost nevoiti sa-si abandoneze casele, zeci de mii de indezirabili au fost trimisi pachet in Siberia.....

in 41 ni s-a oferit posibilitatea de a ne recupera teritoriile furate, si in baza aliantei cu Germania din noiembrie 40 am acceptat sa participam la conflict. indiferent daca intram sau nu in razboi era clar ca o victorie rusa insemna ocupatie si comunism (vezi exemplul Polobiei si Cehoslovaciei ce au luptat de partea aliatilor tot razboiul, iar la final s-au trezit sub bocancul rusesc)

despre afirmatia ta ca majoritatea populatiei a dus-o bine in comunism.....no comment. cati ani ai? 15? iti recomand "Inchisoarea noastra cea de toate zilele" de Ion Ioanid, ca sa intelegi ororile comunismului din anii 50' si prigonirea crestinilor ( si asta o recunosc eu, care sunt ateu)

Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spiritii ortodocsi Geony Secte si culte 10 17.02.2014 17:49:24
Ultra-ortodocsi Tia Despre Biserica Ortodoxa in general 17 28.12.2009 14:49:44
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 95 22.01.2007 15:03:29
Cinefili ortodocsi Aalin Generalitati 5 08.01.2007 19:55:10