În prealabil postat de zaharia_2009
Vorbim ,din nou, de lucruri diferite. Probabil ca despre ,,dogma" ati renuntat sau ati inteles.Continuati insa despre al doilea ; parerea mea este ca atunci cind un frate greseste ,este mai mult decit de bun simt sa-si ceara scuze,sa inceteze cu asemenea atitudini si pe viitor sa nu mai faca asa(!! daca ati fi fost atenta v-ati fi dat seama ca acestea sunt unele din criteriile de la spovedanie !! )sa primeasca sfaturile binevoitorilor si sa se puna pe treaba pt. a se indrepta sau vindeca, dupa caz... si nici decum sa intre intrun iures navalnic (ca sa pleonasmez !) si sa nu mai poata fi stavilit decit atunci cind i se da peste nas cu strasnicie. Pai in cazul acesta ,in mod firesc, iti pui intrebarea : voieste ajutor de-adevaratelea sau este doar o fandoseala .
Eu nu ma pricep la ,,leteratura" si la exprimari frumoase ale realitatii dar priviti la Cristiboss, la raspunsul lui. A fost exemplar si graitor pt. o asemenea situatie ! Si sa nu mai spunem ca numai in felul acesta a incetat cu ,,aprinderea" nesabuita. Dar nu numai aceasta a fost atitudinea corecta (dupa parerea mea !)ci si a altora pe care va rog sa-i descoperiti singura pe thread pt. ca este simplu si la vedere. Asta numai daca doriti si nu voiti din nou sa nu tineti cont de realitate si sa postati iarasi ceva ,,para"-situatie ! Eu ma astept ca sora sa revina cu aceleasi metehne(ca si in datile anterioare) ...pt. ca acesta este felul ei de a fi si de a intelege lucrurile. 'Om mai vedea si atunci vom evidentia din nou daca a inteles ceva din ,,conflictul" pe care l-a creat sau tace doar ca sa se odihneasca refacindu-se.
Nu m-am asteptat ca tocmai dvs. sa aveti interventia aceasta si consider ca ar fi fost mult mai elegant sa nu fi intervenit asa. Nu trebuie sa va suparati pt. ca imi spun parerea si nici nu doresc sa intelegeti ca va recomand sa taceti sau sa schimbati forumul , ar fi o greseala impardonabila sa intelegeti asta, desi la urma urmei chiar nu ar mai fi de mirare.Eu ma refer la calitatea atitudinii si nu la libertatea de exprimare. Dar cu siguranta ca incepind cu dvs. ,continuind cu mine si si cu toti ceilalti useri fiecare va intelege cite ceva din incident si va dori pe viitor sa evite situatii, persoane si subiecte anume pt. a se menaja emotional. Nu are nici o legatura schimbul de idei,polemica benefica cu tensiunea si sentimentele decadente vehiculate fatis(ipocrizie, agresivitate, sentimentalism pueril, dorinte absurde,falsul si vehicularea lui ca ,,lucru de suflet",falsul interes,etc,etc,etc.)
|