![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
@Dl.Doctor Zaharia Fragm de mai sus... si acesta....au acelasi intreb.si rasp. de la mine "Numai imnul dragostei (sf.ap. Pavel-Cor.I/13)il stiti cel mai bine din toata Scriptura? Nu este rau ca il stiti si ca faceti uz de el dar pt. indreptare mai este nevoie si de o a doua aripa" Va rog frumos sa-mi aratati unde am sustinut eu ca nu ar fi nevoie de indreptare ...prin ce cuvinte as fi spus acestea...???!!! Ideea textului meu initial era cum sa facem sa-i indreptam pe frati fara sa se simta bruscati, raniti, neiubiti si judecati si nerabdati! Pt. ca daca asa s-au simtit...inseamna ca au avut motive..nu li s-a parut.. Daca s-a inteles ca eu as fi sustinut cumva sa nu se indrepte...sa nu caute sa se informeze... va rog sa-mi arati prin ce cuvinte am facut aceasta... Cu consideratie, Marimira personal TESA __________________
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A arunca vina unii pe altii! | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 43 | 07.06.2011 20:40:27 |
| Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 14:00:19 |
| Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 16:39:44 |
| Unii pentru altii sa ne rugam! | LapetiteMoc | Umanitare | 13 | 08.08.2009 17:34:44 |
|
|