View Single Post
Vechi 11.11.2009, 22:58:20
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mda, stii ceva parerea mea este sa-l lasi sa-si faca damblaua cu penticostalii lui si daca el stind la Londra le repara masinile din banii vostrii celor din Sushiava inseamna ca a ajuns rau de tot, in schimb tu du-te si distreaza-te de restul banilor altfel el va va cheltui toti banii pe fundul lor. Tu pregateste-te de o excursie in insule cu copiii sau cumpara-ti un flat screen TV SONY din ala suparat de 46-50 inch. Cumparati toale, pantofi, imbraca-i pe copii ia-le carti jocuri nu pierde timpul. Organizeaza petreceri, pune muzica cheama prieteni, nu sta ca o ne-cistigatoare in lacrimi.
Prieteni aveti, Ei ce zic de timpirea lui? Lui nu-i este rusine de ei? Vezi sa nu fi fost agatat de vre-o femeie pe la sedintele astea ale lor!!!
Parerea mea.

Stii ce? Asta a fost si parerea mea. Este imposibil sa devii atat de fanatic, dintr-odata. Eram ferm convinsa ca e vorba de o "sora"... Dar am o prietena a carei parinti sunt si ei "penticostali" si cand vin la Londra mai merge cu ei la adunare... asa, de dragul lor, ca nu cunosc pe nimeni. Am rugat-o sa investigheze si cica nu e nici pe departe vorba de o femeie... Si apoi, prietenilor nostri chiar nu le vine sa creada. Cel mai bun prieten al lui (fost, ca acum numai "frati" vede), zice ca sigur il drogheaza, ca i-au spalat astia creierul, ca e cu totul alta persoana decat inainte... Si la petreceri... predica din Biblie, altceva nu face.