11.11.2009, 22:50:57
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Nu m-am racit eu de el, ci el de mine. L-a inceput cand am auzit ca se boteaza, nu am vrut sa mai stiu de el, dar apoi m-am gandit ca Dumnezeu ne-a legat si nu pot eu, un simplu om sa provoc despartirea. Asa ca ne-am impacat si ne-am inteles ca fiecare va respecta religia celuilalt, iar in afara faptului ca el va merge miercuri seara si duminica dimineata la adunare, nimic din viata noastra de pana atunci nu se va schimba... Dar nu a fost deloc asa... Vine de la munca si aproape seara de seara merge la "adunare", duminica vine la 12, sta apoi la masa si citeste Biblia, dupa care la 5.30 pleaca din nou... Dar ce ma deranjeaza de fiecare data cand vine de la aceste adunari, incepe sa-mi predice din Biblie, sa-i faca in tot felul pe preoti, pe Mica Domnului, mi-a spart doua icoane, nu am voie sa mai aprind candela, ba mai nou rade sarcastic, cand vede copiii facandu-si cruce. Nu mai exista comunicare intre noi, ma minte (de ex. sambata stiam ca e la munca, dar el a fost la un "botez" de la 12 la 6), de fiecare data da cate £20 la "biserica" (acum cand nevoia de bani e atat de mare), nu ma mai intreaba daca am bani de facturi, de mancare, nu mai cumpara nimic copiilor, iar ieri am aflat ca i-a platit reparatia masinii unui pastor din Suceava (£380). Stiu ca e greu sa vezi dinafara ce e in sufletul meu si cat de greu imi e...
|
Mda, stii ceva parerea mea este sa-l lasi sa-si faca damblaua cu penticostalii lui si daca el stind la Londra le repara masinile din banii vostrii celor din Sushiava inseamna ca a ajuns rau de tot, in schimb tu du-te si distreaza-te de restul banilor altfel el va va cheltui toti banii pe fundul lor. Tu pregateste-te de o excursie in insule cu copiii sau cumpara-ti un flat screen TV SONY din ala suparat de 46-50 inch. Cumparati toale, pantofi, imbraca-i pe copii ia-le carti jocuri nu pierde timpul. Organizeaza petreceri, pune muzica cheama prieteni, nu sta ca o ne-cistigatoare in lacrimi.
Prieteni aveti, Ei ce zic de timpirea lui? Lui nu-i este rusine de ei? Vezi sa nu fi fost agatat de vre-o femeie pe la sedintele astea ale lor!!!
Parerea mea.
|