Citat:
În prealabil postat de vasalie
Mai documenteza-te. Biserica ortodoxa considera ca duminica este ziua intaia a saptamanii. Nu am timp acum, dar o sa-ti dau citate din Biblii ortodoxe care arata clar ca duminica este ziua intaia, nu a saptea.
P.S.Am urmarit postarile tale. Am vazut ca te contrazici singur. In unele postari sustineai ca duminica este ziua intaia in altele (cum e cea anterioara) ca este ziua a saptea. Edifica-te in aceasta problema si apoi respecta Poruncile Dumnezeiesti (inclusiv Porunca a patra referitoare la pazirea zilei a saptea) asa cum au fost scrise de Insusi Dumnezeu.
|
Condor,
Duminica are atributele zilei a saptea,a opta si a intaia.Porunca a patra e respectata cu desavarsire si inchinata lui Iisus Hristos cel inviat din morti.Tineti si voi o zi de odihna intradevar dar care e inchinata unui Hristos fals.Asta nu incalca doar o singura porunca ci toate poruncile si Scriptura.
tricesimusseptimus ma refeream in mod special la secta dumitale, care a aparut prin secolul 19; poate ne spui dumneata daca tot stii asa de bine ce alti sambatari erau prin secolul 17-18;
Nu cumva au incalcat porunca a II a si Moise si Solomon?Sa nu uitam de chivotul Legii, de heruvimii de pe el , de Templul lui Solomon in care erau plasmuite fel si fel de aratari ceresti.Nu erau si acelea chip a celor ceresti?