![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai documenteza-te. Biserica ortodoxa considera ca duminica este ziua intaia a saptamanii. Nu am timp acum, dar o sa-ti dau citate din Biblii ortodoxe care arata clar ca duminica este ziua intaia, nu a saptea.
P.S.Am urmarit postarile tale. Am vazut ca te contrazici singur. In unele postari sustineai ca duminica este ziua intaia in altele (cum e cea anterioara) ca este ziua a saptea. Edifica-te in aceasta problema si apoi respecta Poruncile Dumnezeiesti (inclusiv Porunca a patra referitoare la pazirea zilei a saptea) asa cum au fost scrise de Insusi Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duminica are atributele zilei a saptea,a opta si a intaia.Porunca a patra e respectata cu desavarsire si inchinata lui Iisus Hristos cel inviat din morti.Tineti si voi o zi de odihna intradevar dar care e inchinata unui Hristos fals.Asta nu incalca doar o singura porunca ci toate poruncile si Scriptura. tricesimusseptimus ma refeream in mod special la secta dumitale, care a aparut prin secolul 19; poate ne spui dumneata daca tot stii asa de bine ce alti sambatari erau prin secolul 17-18; Nu cumva au incalcat porunca a II a si Moise si Solomon?Sa nu uitam de chivotul Legii, de heruvimii de pe el , de Templul lui Solomon in care erau plasmuite fel si fel de aratari ceresti.Nu erau si acelea chip a celor ceresti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu au încălcat porunca a II-a deoarece ei nu au făcut acele reprezentări cu scopul de a se închina lor, de a-și face cruce înaintea lor, de a le pupa, etc. Aceste lucruri le condamnă porunca a II-a. Dacă dorești amănunte, creează un nou topic să nu divagăm. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am "googlalit" si eu un pic despre sambatarii transilvaneni , i-am vazut mai mult pe siteuri adventiste mentionati si pe niste siteuri dubioase; altii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.cleverbooks.ro/carte/misc...omania--i17265 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-sambatarii europeni au existat din sec 16 ,numai ca voua nu va vine a crede din motive ce va privesc .Cititi doar ce va place - cine se arata deasupra capacului chivotului intre cei doi heruvimi? gasiti in VT - si atunci veti intelege cui se inchinau evreii inaintea chivotului |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|