View Single Post
Vechi 18.11.2009, 11:26:56
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit Sa nu trecem cu vederea lucrarea celui viclean !

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Nu suntem in rai, suntem in lume, iar aici suntem supusi la multe incercari. Am ajuns doar sa ne plangem. Ne plangem chiar si din viata pe care o intalnim in biserica: nu se canta bine, nu este pictata cum trebuie, nu se predica... si de cele mai multe ori facem doar afirmatii si nu ne impartasim cu trupul si sangele Domnului. Asa ca depinde ce dorim sa vedem si de ce vrem sa ne impartasim, caci iata pana si locul din biserica nu ne mai multumeste.
Cu adevarat, asa simt si eu, Costel. Ne plangem si nu facem nimic. Si aceasta vine dintr'o foarte putina rugaciune.
Vorbim despre rugaciune, dar nu ne rugam. Ma uit la mine insumi si la cei pe care ii cunosc.

Pierdem din vedere un lucru: diavolul uraste lucrurile bune.
Forum'ul nostru, crestin ortodox dupa puteri, nu este iubit de diavol, iar luptele, ispitele si mahnirile sunt lucrarea lui.

Cum sa dea pace celor care vor sa puna inceputul cel bun sau celor care vor sa afle mai multe despre dreapta credinta ?!

Mie imi par simple lucrurile, iar luptele (ispite, mahniri) de pe aici sunt chiar un semn bun.
Anume ca aici sunt oameni, lucruri si cuvinte pe care diavolul nu le suporta si pe care vrea sa le tulbure, sa le alunge si sa le piarda.

Geo Nectarios, avem nevoie de oameni cunoscatori ai dreptei credinte.
Nu te lasa tras intr'o ispita de genul celei care te'a luat. Nu deznadajdui de oamenii sinceri de pe aici.

Reply With Quote