Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2009, 09:50:09
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Nu suntem in rai, suntem in lume, iar aici suntem supusi la multe incercari. Am ajuns doar sa ne plangem. Ne plangem chiar si din viata pe care o intalnim in biserica: nu se canta bine, nu este pictata cum trebuie, nu se predica... si de cele mai multe ori facem doar afirmatii si nu ne impartasim cu trupul si sangele Domnului. Asa ca depinde ce dorim sa vedem si de ce vrem sa ne impartasim, caci iata pana si locul din biserica nu ne mai multumeste.

Eu am invatat multe de aici. Dar ce este cel mai important e ca am in lume cateva persoane pe care le-am intalnit aici, care oricand sunt gata sa se jertfeasca pentru mine. Asa ca doar daca iau in discutie acest lucru, ajung sa afirm ca e un loc minunat.

Oare cati dintre noi stau de vorba cu Dumnezeu despre semenii intalniti? Adica se roaga pentru ei! Sa-mi fie cu iertare, noi altceva facem: stam de vorba cu ceilalti despre Dumnezeu, fara a cunoaste rugaciunea. Cand vom face cel dintai lucru, multe lucruri se vor schimba in bine.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
Abuz sau educatie? erzbet Preotul 77 04.07.2008 23:25:46