Prietene nu exista nici o dovada ca ne-am trage din maimuta.Chiar aceste fosile hominide , ele nu atesta umanitatea ci arata, dupa anumite teste facute in laborator ca fac parte din familia primatelor si a maimutelor.Nu exista nici o legatura intre acestea si om, ci in cel mai "potrivit" caz doar a mica asemanare.Din pacate chiar daca se zice ca aceste necuvantatoare ar fi stramosii nostrii pana acum nu exista absolut nimic cert in privinta asta,doar pure speculatii ca fapte(facts).Oseminte si ramasite se pot gasi peste tot si de oameni si de animale poate chiar in acelasi loc,sau in aceiasi zona.Daca ne uitam de exemplu la osemintele lui Lucy putem observa ca ele is de diferite culori,chiar si structuri.Daca ne uitam cu atentie la compozitia mainilor observam ca mana dreapta este sensibil mai diferita fata de mana stanga.
Uite aici :
http://www.boingboing.net/2007/09/11...n-tour-ma.html
Iar despre aia cu rotula gasita in 72 poti vedea aici in primul filmulet:
http://www.stiintaazi.ro/index.php?v...tent&Itemid=58
Lucy și australopitecii
* Nici o similitudine de aspect cu oamenii
* Brațe lungi ca la cimpanzei
* Maxilare ca ale cimpanzeilor
* Femur similar cu al cimpanzeilor
* Picioarele lui Lucy semănau foarte mult cu cele ale maimuțelor
* Capacitatea cerebrală (400-500 cc) corespunde cimpanzeilor
* Mușchi toracici dezvoltați pentru traiul în copaci
* Mâini similare cu ale cimpanzeilor pigmei
* Picioare lungi și curbate
“Această reconstituire trebuie să fi fost o surpriză pentru anatomiștii Jack Stern și Randall Susman… care, în studiul lor publicat în 1983 în American Journal of Physical Anthropology, descriau anatomia speciei lui Lucy drept Astralopithecus afarensis. Ei arătau că mâinile și picioarele lui Lucy erau lungi și curbate, tipice pentru traiul în copaci.”
“M-am dus la dulap, am scos-o afară pe Lucy și – surpriză! – avea morfologia clasică mersului sprijinit pe mâini.”
E. Stokstad, “Hominid Ancestors May Have Knuckle Walked,” Science, 2000.
“Indiferent de starea genunchiului lui Lucy, noile dovezi arată că Lucy avea o morfologie tipică mersului sprijinit pe mâini.”
Richmand și Strait, “Evidence that Humans Evolved from Knuckle-Walking Ancestor,” Nature, 2000.