Subiect: disperata
View Single Post
Vechi 23.11.2009, 16:25:12
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Hahahaha! Se pare ca in viziunea ta cele mai importante si mai grave pacate sunt cele legate de sex. Daca se poate numi pacat a fi la menstruatie sau a face dragoste cu sotul. Deci daca nu ai pacate legate de sex, esti "curat pe deplin." Hai sa fim seriosi! Ai o viziune foarte legalista asupra vietii (de asta am si spus ca parca esti de la inchizitia medievala), si nu cred ca asta este spiritul ortodox. Pacatul cum spunea si Fani, este ceea ce te indeparteaza de Dumnezeu. Cum anume te indeparteaza de Dumnezeu faptul ca ai facut dragoste cu sotul in urma cu 4 zile, si nu cu 6 zile, nu stiu. Poate explici tu care e treaba asta cu numarul asta de zile exact. Sau macar unde scrie, sau unde este fundamentul evanghelic al acesor reguli. In schimb te indepartezi de Dumnezeu cu siguranta si in mod direct daca vorbesti pe cineva de rau. Daca jignesti pe cineva. Daca barfesti. Daca minti cu nerusinare. Daca esti nesimtit. Daca nu iti pasa de suferinta celor din jur. Daca insulti pe cei mai saraci, mai putin inteligenti, sau mai putin invatati decat tine. Daca esti nemilos cu greselile altora. Daca, daca, daca....Si pentru astea este fundament evanghelic din belsug.

Si inca ceva: eu stiam ca la spovedanie se iarta si pacatele pe care le-ai uitat. Nu stiu care este rostul indoielii fata de sfanta taina a spovedanii, dar nu e bine.
Hahahaha...te buseste fronda in loc sa citesti si sa urmaresti corect ce am postat .Eu scriu in limba romana...daca si tu ai fi atenta si ai cunoaste tot limba romana poate ai avea si alta atitudine . Am spus textual : ,,un exemplu" ... dar este greu pt. tine, tu ai valul tau . Pai atunci ramii tu cu menstruatia ta ...ca ti-o fi mai bine asa ! Si data viitoare citeste si intelege ce postez !!
Reply With Quote