Subiect: disperata
View Single Post
Vechi 23.11.2009, 22:07:34
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Draga pusichet,

In mod sigur asta e o ispita de la diavol. Daca sunteti amandoi credinciosi ar trebui sa stiti ca casnicia e sfanta inaintea Domnului, si ca nu se poate desface decat pentru motive grave (adulter, caderea de la credinta a unuia din soti).

Rugati-va la Dumnezeu sa va ajute, se pare ca sotul tau are un moment mai dificil, o ispita. Isi face iluzii daca isi imagineaza ca va fi fericit fara tine. Fericirea se gaseste doar urmand poruncile lui Dumnezeu, iar porunca Lui despre casatorie este "Ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta". Da-i sa citeasca asta in Evanghelii, Matei 19:6

Dumnezeu sa va ajute!

Bogdan.

PS: Ar mai putea ajuta si un duhovnic sporit.
Rapid da-mi vina pe diavol.Dar omul ce face?Se lasa ,cu multa usurinta ,ispitit,pt ca-i place asa...N-as vrea sa-i scriu direct sotiei,dar am sa spun ca ,uneori ,nici comunicarea nu mai poate face nimic.Parerea mea este aceea ca omul e...frustrat.Tu-i ,elegant,ii spui "moment dificil"...eu ii zic:frustrare.Isi imagineaza ca va fi fericit fara sotie,zici,si..va fi.de ce? Pentru ca fericirea lui asta e,aceea pe care o cauta.Zadarnic vor incerca unii si/sau altii,si chiar un duhovnic sporit cu sfaturi.Degeaba e duhovnicul sporit daca nu-i si omul sporit.Poti sa-i faci omului incizie ,pe creier, si sa-i implantezi,fizic ,in tartacuta,Sfinta Scriptura,ca el ce va cloci in mintea ratcita ,aceea va face...
Acum doi ani ,un vecin ,de-al meu ,si-a parsit nevasta si s-a combinat cu o pipita,care lucra la un magazin de la scara blocului,pipita cu care el si sotia si-au baut zilnic cafelele,stind la taclale.In tot acest timp sotia n-a observat nimic.In ziua in care el i-a spus ca o paraseste pentru Angi,ea,sotia ,a ramas ca electrocutata.de ce-o parasea? pentru ca ea,sotia ,nu-i daruise copii,argumenta el....si zilnic,venea la scara blocului,de-si lua ,cu masina cumparta de catre nevasta,amanta,de la lucru.Aia,pipita,in vazul tuturor,cu nonsalanta urca "pe locul mortului",sarutindu-l cu foc,si demarau in tromba ,fericiti.Sotia ,dupa lamentari,dupa incercari de "comunicare" cu surzii,dupa plinsete si lupte cu ea insasi si cu cei din jur,a inaintat divort.In preziua primului termen,sotia care se afla la tatal sau in vizita,undeva la Constanta,s-a trezit in toiul noptii cu sotul,care plingind si tavlindu-se pe jos,i-a cerut sa se impace si sa-i faca un copil,si...bla..bla.Eram plecata in RUSIA,unde am stat trei saptamini.La intoarcerea mea acasa ii vad impreuna....??? ...O vara intreaga imi plinsese biata femeie pe umar si ore intregi petrecusem cu ea ca s-o ascult si s-o imbarbatez.Era o femeie desteapta,frumoasa si avea o minte asezata.Lucra la mai multe firme si cistiga bine.Platea ,la greu rate pt masina sotului si alte datorii pe care netrebnicul le facuse tertilor.Ce-ai facut?,o intreb.Ai dat o mie de euro la avocat.Ai innebunit?Asta nu-i om.Asta-i un ratat.Te-a facut de ris,si tu-i dai o sansa? N-o merita si vei vedea,i-am mai zis....apoi i-am zis ca apreciez faptul ca a avut puterea sa treaca peste toate mojiciile lor,si ca il rog pe BUNUL DUMNEZEU sa-i treaca asta in CONT....Imi parea rau ca nu pot fi asa toleranta...
Au facut doi copii superbi....
Dauna-zi ma suna femeia si-mi zice ca s-au separat.El nu stie ce vrea dar vrea mai mult de la ea...ca nu-i suficient ca ea inca are doua job-uri,ca a nascut doi copii,ca e o femeie f curata,ca straluceste casa,CA EA ADUCE TOTUL IN CASA,INCLUSIV LINISTEA SI INTELEGEREA FATA DE TOATE,MULTELE LUI NEPUTINTE...CA EL nu-i instare sa aibe un job,sau sa schimbe un scutec la copil...
....iata asadar un om caruia i se oferise o sansa...
unui frustrat nu-i mai poti face mare lucru...nici tu ,nici chiar duhovnicul sporit...Cit despre Dumnezeu...Dumnezeu nu incalca voia noastra.Ne-a lasat liberi.Liberi fiind in a alege,unii aleg sa devina victime...Mi-ar parea rau ca femeia de mai sus sa devina o victima unui sot frustrat...Neputinta naste MONSTRI...
Reply With Quote