Frate Bogdan, observ ca nu esti sincer cu mine. La multe intrebari nu ai raspuns asa ca le scriu din nou:
1
Citat:
Eu vin din lumea catolica. Si aici sunt mii si mii de "minuni". Tu crezi ca Duhul Sfant inca mai lucreaza la catolici?
|
2
Citat:
Noi am adus schisma in Sfanta Ortodoxie? Noi ne-am rupt de Sfanta Traditie adaugand inovatii si participand activ la distrugerea Trupului lui Hristos prin erezia ereziilor, ecumenismul?
|
3
4
Citat:
Duhul Sfant mai lucreaza in BOR numai din Mila Dumnezeiasca, pentru acei oameni smeriti care nu cunosc minciuna.
Dar noi? Dar tu? Ce o sa raspunzi in fata Judecatorului Atotputernic?
C'ai facut ascultare? Ascultare de cine? De niste ierarhi eretici?
|
In ultima parte m'am exprimat gresit si observ ca m'ai "taxat" repede. Corect era si este:
Duhul Sfant,
daca mai lucreaza in BOR, e
DOAR si NUMAI pentru acei oameni smeriti care nu cunosc
MINCIUNA!
Dar vazand ca tu cunosti "minciuna" propovaduita de BOR, nu ai nici o scuza. Observ ca n'ai citit ce a zis fratele Orthodoxia:
Trupul lui Cristos? Tie nu ti-e clar un lucru: in Biserica Ortodoxa, Trupul lui Cristos, NU EXISTA EREZIE. De aceea Parintii Bisericii, fara nici un fel de exceptie, ne cer sa ne separam de cei ce gresesc, dupa ce le-am aratat acelora si de doua ori greseala. Tu insisti, influentat de tot felul de guru moderni sa crezi pe dos si sa-ti inchipui ca poti fi ortodox marturisind (aparent!) ceva mai multa ortodoxie decit ecumenistii si impartasindu-te cu ecumenistii. Faci ce vrei, dar iti repet: o asemenea abordare nu este ortodoxa! Si asa cum ti-am mai zis, in fapt pacatuiesti mai rau decit ecumenistii pentru ca tu negi si existenta Biserici lui Cristos cind spui, de exemplu: “cei pe stil vechi sunt cei care s-au inselat”.
Astept un raspuns la celelalte intrebari in
contextul in care m'am exprimat nu cum ai facut in ultimele 2 raspunsuri.