Subiect: Botezul in BOR
View Single Post
Vechi 24.11.2009, 17:05:23
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Frate Bogdan, observ ca nu esti sincer cu mine. La multe intrebari nu ai raspuns asa ca le scriu din nou:

1
Citat:
Eu vin din lumea catolica. Si aici sunt mii si mii de "minuni". Tu crezi ca Duhul Sfant inca mai lucreaza la catolici?
2
Citat:
Noi am adus schisma in Sfanta Ortodoxie? Noi ne-am rupt de Sfanta Traditie adaugand inovatii si participand activ la distrugerea Trupului lui Hristos prin erezia ereziilor, ecumenismul?

3
Citat:
De marele roman Parintele Arsenie Cotea ai auzit? Dar de toti ceilalti ziloti? Dar de monahii de la Esphigmenou? Sau aia sunt "rebeli" nu?

http://traditiaortodoxa.wordpress.co...stru-calendar/

4
Citat:
Duhul Sfant mai lucreaza in BOR numai din Mila Dumnezeiasca, pentru acei oameni smeriti care nu cunosc minciuna.

Dar noi? Dar tu? Ce o sa raspunzi in fata Judecatorului Atotputernic?

C'ai facut ascultare? Ascultare de cine? De niste ierarhi eretici?

In ultima parte m'am exprimat gresit si observ ca m'ai "taxat" repede. Corect era si este:

Duhul Sfant, daca mai lucreaza in BOR, e DOAR si NUMAI pentru acei oameni smeriti care nu cunosc MINCIUNA!

Dar vazand ca tu cunosti "minciuna" propovaduita de BOR, nu ai nici o scuza. Observ ca n'ai citit ce a zis fratele Orthodoxia:

Trupul lui Cristos? Tie nu ti-e clar un lucru: in Biserica Ortodoxa, Trupul lui Cristos, NU EXISTA EREZIE. De aceea Parintii Bisericii, fara nici un fel de exceptie, ne cer sa ne separam de cei ce gresesc, dupa ce le-am aratat acelora si de doua ori greseala. Tu insisti, influentat de tot felul de guru moderni sa crezi pe dos si sa-ti inchipui ca poti fi ortodox marturisind (aparent!) ceva mai multa ortodoxie decit ecumenistii si impartasindu-te cu ecumenistii. Faci ce vrei, dar iti repet: o asemenea abordare nu este ortodoxa! Si asa cum ti-am mai zis, in fapt pacatuiesti mai rau decit ecumenistii pentru ca tu negi si existenta Biserici lui Cristos cind spui, de exemplu: “cei pe stil vechi sunt cei care s-au inselat”.

Astept un raspuns la celelalte intrebari in contextul in care m'am exprimat nu cum ai facut in ultimele 2 raspunsuri.

Last edited by Antoni0; 24.11.2009 at 17:09:07.