View Single Post
Vechi 26.11.2009, 18:31:19
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Consider ca o tara majoritar ortodoxa trebuie sa cunoasca ce inseamna ortodoxia! Asta nu inseamna indoctrinare! Da, suntem in UE... si ce daca?! Nu cred ca dupa intrarea in UE Dumnezeu S-a schimbat cu ceva! Nu cred ca dupa intrarea in UE trebuie sa ne uitam credinta si sa adoptam anormalitatile care ne grabesc sfarsitul! Icoana in clasa nu deranjeaza pentru ca cei care nu o cinstesc pur si simplu o ignora! Notele la religie nu sunt doar de 10 si 9! Iti spun din sursa sigura! Iar cei de alte culte daca se simt deranjati pot pleca la biblioteca scolii sau au un profesor specific cultului! Nu sunt obligati sa ramana! Nimeni nu indoctrineaza pe nimeni dar a crede ca religia nu se invata deloc este o mare greseala! Profesorii de religie vor da seama inaintea lui Dumnezeu! A face o discutie despre celelalte religii cat timp habar n-ai cu ce se mananca religia ta nu vad rostul... De ce se simt deranjati celelalte culte in privinta a ceea ce cred ortodocsii cat timp ei se cred mantuiti si pocaiti din timpul vietii?!
Te deranjeaza cumva ca religia sa se faca in cel mai bun loc cu putinta, anume in biserici?
Reply With Quote