View Single Post
Vechi 30.11.2009, 16:47:10
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modele Vezi mesajul
Buna sa va fie inima! Si eu ca multi alti crestini romani traiesc in strainatate, numai de un an.Pot spune ca, dupa un an de trait printre straini, nicaieri nu e ca acasa. Sunt o fire maleabila si ma adaptez cu usurinta oriunde as trai, nu este chiar atat de geu printre straini. Imi iubesc tara pentru bisericile si manastirile pe care le are, pentru marii duhovnici ai nostrii si pentru ca acolo ma simt acasa.Pe mistocari si pe cei care nu-si respecta aproapele sa-i indrepte Dumnezeu.Eu imi iubesc in continuare tara pentru ca sunt romanca si-mi place sa cred ca fac parte din cei 40%.Dumnezeu sa ne ajute!
Si eu tot cam de un an sunt plecata. Si eu m-am tot plimbat prin diferite tari, toate sunt frumoase, unele diferite, altele asemanatoare ca si cultura...dar totusi si eu duc dorul tot tarii mele, asa cum e ea .

Si eu ma consider o fire destul de flexibila, entuziasta, imi plac locurile noi, terasele de pe malul apei, vaporasele parcate in porturi, plajele curate, lebedele sociabile, magazinele frumoase, chelnerii atenti, reducerile semnificative, oamenii frumosi, stilati, educati, legile bine puse la punct, grija pentru binele oamenilor, eficienta si curatenia si desi impresia mea despre strainatate era putin cam idealista si ma asteptam sa nu intalnesc aproape nici unul dintre aspectele negative din Romania in afara, dar s-a intamplat sa constat ca nicio tara nu e de fapt ideala, fiecare are si aspectele ei negative....
Reply With Quote