Citat:
În prealabil postat de Doriana
Pai, nu-mi dau seama; lumineaza-ma tu ca sa nu mai fac greseli. in afara de faptul ca sunt penti, ce alt pacat mi-ati mai gasit?
|
Pai uite de exemplu se simte si fara spui ce confesiune ai, ca incerci sa insinuezi anumite lucruri, ca te straduiesti sa ramai calma pentru a-ti continua scopul pentru care esti pe acest forum, se simte ca nu esti motivata de dorinta de a intelege credinta ortodocsilor ci mai mult de a contrazice si a-ti sustine cultul, jignesti in repetate randuri si feluri ortodocsii, ii reduci la experiente subiective traite de tine, refuzi sa accepti ca noi nu putem aprecia ce se intampla in biserica penticostala si acea vorbire in limbi sau modul cum se face simtita prezenta Duhului Sfant in acest cult, ca nu intelegem cum poti afirma ca nu crezi in cult ci in credinta in Dumnezeu dar ai un alt cult decat al nostru din motive lesne de inteles, ca faci prozelitism, ca nu esti sincera, ca incerci sa iti modulezi doctrina uneori pentru a nu fi noi prea socati sau sa poti reformula ulterior pentru a parea ceva acceptabil...lucruri de astea!
Oricum ar fi, pentru faptul ca ti s-au spus cred de mai multe ori niste lucruri ar trebui sa meditezi poate la ele, si nu sa le blochezi asa cum o faci, pentru ca stii ca este o vorba " ...cand iti spun doi ca esti beat...ar fi bine sa te indreptezi spre nani!"
Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu am o problema cu pastorii care au initiat penticostalismul. Noi nu ii inaltam pe oameni, ca voi. Mi-e suficient ca L-am gasit aici pe Dumnezeu, desi L-am cautat peste tot si nu L-am gasit. Restul sunt detalii.
|
Ai inteles gresit, la fel ca si pastorul care a initiat cultul, noi nu "inaltam oameni", noi cinstim credinta si jertfa lor, ii recunoastem ca situandu-se pe o treapta duhovniceasca muuult mai inalta decat noi...oamenii de rand carora ne este atat de greu sa evoluam, sa renuntam la pacatele noastre si ne mai si gasim circumstante atenuante de multe ori.
Noi cinstim oameni care s-au sfintit, care de cele mai multe ori au simtit credinta adevarata, faptul ca ca au ales sa nu mai fie legati de lucrurile banale din lume, renuntand la ea si placerile pe care oamenii de rand nici macar nu isi pot imagina cum ar fi sa le refuze sau sa traiasca fara ele...si sa isi dedice intreaga viata lui Dumnezeu, printr-o jertfa continua.
Noi nu inaltam oameni...insa simtim sfintenia din ei, pentru ca ei au fost si sunt o oglinda a credintei adevarate!
Cultele au fost infiintate de cate un singur om, pe care voi nu mi se pare normal sa il contestati sau sa pretindeti ca nu mai este luat in considerare..pentru ca este singurul, singurul care a cazut in erezie si si-a dedicat viata tragandu-i si pe altii dupa el, el fiind Traditia voastra, punctul de plecare al cultului vostru si intregii doctrine!!!!!...
Noi nu urmam un om, nu urmam oameni, urmam Sfinti care s-au jertfit pentru Credinta Adevarata si au fost invredniciti de Dumnezeu sa ne ajute sa simtim si sa nu ne indepartam de Credinta Adevarata lasata de Mantuitorul pentru mantuirea noastra, deci exact opusul a ceea ce sunteti voi...sectantii, si a ceea ce faceti!!!