Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Pai uite de exemplu se simte si fara spui ce confesiune ai, ca incerci sa insinuezi anumite lucruri, ca te straduiesti sa ramai calma pentru a-ti continua scopul pentru care esti pe acest forum, se simte ca nu esti motivata de dorinta de a intelege credinta ortodocsilor ci mai mult de a contrazice si a-ti sustine cultul, jignesti in repetate randuri si feluri ortodocsii, ii reduci la experiente subiective traite de tine, refuzi sa accepti ca noi nu putem aprecia ce se intampla in biserica penticostala si acea vorbire in limbi sau modul cum se face simtita prezenta Duhului Sfant in acest cult, ca nu intelegem cum poti afirma ca nu crezi in cult ci in credinta in Dumnezeu dar ai un alt cult decat al nostru din motive lesne de inteles, ca faci prozelitism, ca nu esti sincera, ca incerci sa iti modulezi doctrina uneori pentru a nu fi noi prea socati sau sa poti reformula ulterior pentru a parea ceva acceptabil...lucruri de astea!
|
Lol, ce lista mare...
Si umilul si-a dat seama ca sunt asa numai pentru ca l-am intrebat ce motive avem sa nu intram pe forum?
[numai voi imi spuneti ca sunt beata pentru ca nu beau ce beti voi

]
Dar cei care ne fac prosti, nebuni, demonizati, mincinosi, satane, ce spui, au baut ceva? Sau li se iarta pentru ca sunt ortodocsi? Daca m-ar auzi pastorul meu [sau orice frate] ca fac prost pe cineva nu m-ar lasa necertata.