03.12.2009, 17:57:16
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
1.Imaginea ce ți-ai creat-o despre adventiști este falsă... 2.noi nu spunem că ne mântuim automat dacă credem în Iisus Hristos. Și dracii cred, chiar mai mult decât noi (pentru ei Hristos este o certitudine aș spune chiar științifică) și totuși nu se mântuiesc. Trebuie să ai și dispoziția de. a asculta întocmai de ce spune Hristos, de a trăi în permanență ca în prezența Lui o viață conformă preceptelor Lui morale.
3.Luând la cunoștință toate aceste lucruri din Sfânta Scriptură, conștiința mea îmi spune că nu aș fi fost mântuit rămânând în continuare în Biserica Ortodoxă. 4.Prea multe lucruri neconforme Scripturii m-ar fi acuzat continuu că nu sunt în grația lui Dumnezeu. Pentru ortodocșii care nu au luat la cunoștință aceste lucruri din varii motive (neavând Scriptură, încrezându-se sincer doar în duhovnic, ori conjucturi istorice nefavorabile), posibil să nu constituie o problemă. Dumnezeu cred că le-a primit închinarea, toată responsabilitatea va cădea asupra părinților lor spirituali.
|
1. De ce e falsa ?
2. Ba da, de cum va botezati vi se spune ca sunteti mantuiti, iar White spunea ca numai cei din aceasta confesiune se mantuiesc!!!! E fals ceea ce spun???
3. Si constiinta mormonilor le spune ca al lor cult este cel adevarat, a iehovistilor la fel, a penticostalilor ca sunt daruiti in masa, a evanghelistilor la fel, a raelienilor la fel....de ce este constiinta ta mai buna decat a lor?
4. Si atunci cum se explica incercarile repetate ( pacatele grave) savarsite de Miller si White de a pretinde ca au avut profetii conform carora cunoasteau venirea a 2 a a Mantuitorului? ...deci ei nu citeau Biblia asa cum trebuie , nu au inteles-o, au pacatuit foarte tare...iar tu esti urmasul lor.
White a instituit cinstirea Sabatului dupa 19 secole, si este aceeasi persoana care pretindea ca avea profetii si a gresit de multe ori, multi adepti au inceput sa o suspecteze de minciuna, s-a dovedit ca era o mincinoasa...dar tu crezi acum in Sabat, de ce?
Daca un om a gresit atat de mult si este exact singurul fondator al acestui cult Adventist (fost adept al lui Miller care a gresit si el la randul lui nepermis de mult, inducand oameni in erezie) ...De ce mai exista acest cult?????
De ce se mai respecta ce a instituit acea persoana care a gresit atat de mult (singurul fondator...deci nu au fost mai multi dintre care unii buni!!!!)
Ce anume incerci tu sa ne prezinti nou ca fiind Adevarul, din interpretarea carui creier...ca si cum noi am fi cei eretici?
Dar tu??? Toata lumea stie cine a fost Ellen White, ce cult a fondat, a cui adept a fost, ce mari greseli a facut....si esti acum adventist.
Cine va putea raspunde pentru faptul ca tu alegi sa ramai in continuare, in pofida acestei mari erezii inventate de White...Adventismul si profetiile legate de venirea Mantuitorului????
|